DayTrading: Piątek 12.12.2014
Re: DayTrading: Piątek 12.12.2014
A na Kangurze H4 to nam sie doji szykuje. Ciekawe co z tego bedzie. Ostatnie dni to duzo nerwówki. Gratulacje co do edka dla żaby - rzeczywiście, nie myliłeś się. Ja na Edku co prawda nie gram ale tam obstawiałem dzisiaj spadki. Jednak myślę, że to nie koniec lokalnych minimów w tym roku - myślę, że następny tydzień przyniesie jeszcze duże spadki a potem dopiero nagły wzrost (fed) tak jak to miało miejsce kilka miesięcy temu - tylko, że tam była odwrotna sytuacja.
Do zobaczenia w przyszłym tygodniu - dzisiaj nic ciekawego się już raczej nie wydarzy.
Do zobaczenia w przyszłym tygodniu - dzisiaj nic ciekawego się już raczej nie wydarzy.
- atlanticos
- Maniak
Co do edka to w tym roku już bym nowych minimów nie obstawial... raczej odwrócony rgr czyli zjedziemy do środy po drugie ramie i potem UP jak to mialo miejsce w grudniu w ostatnich dwoch latach (range 400 pipsow w grudniu)... Nowe minima i wybicie wsparcia tygodniowego widzialbym dopiero po wprowadzeniu QE przez Mariana i potem poprawienie stopami w USA.Kusus pisze:A na Kangurze H4 to nam sie doji szykuje. Ciekawe co z tego bedzie. Ostatnie dni to duzo nerwówki. Gratulacje co do edka dla żaby - rzeczywiście, nie myliłeś się. Ja na Edku co prawda nie gram ale tam obstawiałem dzisiaj spadki. Jednak myślę, że to nie koniec lokalnych minimów w tym roku - myślę, że następny tydzień przyniesie jeszcze duże spadki a potem dopiero nagły wzrost (fed) tak jak to miało miejsce kilka miesięcy temu - tylko, że tam była odwrotna sytuacja.
A co do kangura to tam masz większe pole do popisu bo przed fedem możliwe jest pogłębienie dna... tymbardziej że nadal ponad 65% siedzi zapakowane w L

przyszły tydzień szykuje sie pipsodajny - oby to dobrze wykorzystac

"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
DAX long przy 9600
Może na indeksach za wcześnie zamknąłem, mimo przypadków kapitalizmu ma indeksach, w następnym tygodniu Fed, wybory w Japonii, końcówki serii kontraktów i roku, to sprawia że trzeba mieć jaka aby dalej shorcić indeksy, choć L też bym w życiu nie zaryzykował, zbyt silny trend, bez braku sygnałów zatrzymania,
Tak czy inaczej dzięki nowy123 za dobrze określony kierunek
Lepszy 3 dni studiowania Steva Mauro niż 3 lata CJ.
Szukaj darmowych kursów w necie aby zrozumieć dzienną manipulację.
Szukaj darmowych kursów w necie aby zrozumieć dzienną manipulację.
as28 pisze:Może na indeksach za wcześnie zamknąłem, mimo przypadków kapitalizmu ma indeksach, w następnym tygodniu Fed, wybory w Japonii, końcówki serii kontraktów i roku, to sprawia że trzeba mieć jaka aby dalej shorcić indeksy, choć L też bym w życiu nie zaryzykował, zbyt silny trend, bez braku sygnałów zatrzymania,
mozemy mec odwrot dzis na SP500

-- Dodano: pt 12-12-2014, 19:31 --
a przynajmne jjaks przestanek w okolicach 2000 2010
-
- Pasjonat
highend Ty interesujesz się lirą
Co sądzisz o dzisiejszym dniu?
Ale robią knot. Osobiście mam małą S z góry.

Ale robią knot. Osobiście mam małą S z góry.
Ostatnio zmieniony 12 gru 2014, 18:46 przez simon000111, łącznie zmieniany 1 raz.
To czy mam rację na rynku, sprawdzam spekulacją.
ropa wlasnie zmienila trend.
-- Dodano: 12 gru 2014, 18:44 --
-- Dodano: 12 gru 2014, 18:44 --
nie wiem, lira chce up i tyle.... nie wiem gdzie jest gorkasimon000111 pisze:highend Ty interesujesz się lirąCo sądzisz o dzisiejszym dniu?
FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
[quote="highend"]ropa wlasnie zmienila trend.
chyba na M1
chyba na M1
dsokol pisze:highend pisze:ropa wlasnie zmienila trend.
chyba na M1
na M5
poki co

FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
Majątek to sie robi jak sie w pierwszym momencie zamyka sie stratę.....a nie zaklina sie ze sie odwróci. Wróciłem do domu i dax wyczyscil depo zamiast sie odwrócić i trzepać pipsy. Dobrze ze gralem na bonusach..... I realnej kasy nie wtopilem.... Ech wracam na micro.... Nauczka sl o owiazkowy plus tryliard rysunków. .... Szukamy następnych promo u brokow....
Nauka nauka nauka.......