DayTrading: Czwartek 11.12.2014
Re: DayTrading: Czwartek 11.12.2014
Dzisiaj będzie dzień odrabiania strat przez niektórych bo widziałem, że wczoraj sadziliście grube S na edku i kablu nie? Np. atlanticos? Weszło SL? Pytam bo ciekawy jestem jak gracie dalej po wybiciu tego klina. Znowu wchodzicie w Longi na osłabienie dolca czy juz japońce wam wybiły to z głów?
Mój UC od 2 dni się jakoś trzyma ale dobija mnie nieruchliwość tej pary. Ciągle czekam na wybicie z konsoli 1.1400 - 1.1500.
Mój UC od 2 dni się jakoś trzyma ale dobija mnie nieruchliwość tej pary. Ciągle czekam na wybicie z konsoli 1.1400 - 1.1500.
e skosni tez poswiecili pare pipek aby pozamieszac w pozycjach i teraz pytanie czy na edku zapakowali sie w shorty i czekaja czy widza korete na edku >
jak uzyskać parytet na edku -swieca z 03.12 - tu podjada pod 1,053 i wtedy rura w jeden dzien 500 piepek 

Na ja zaliczyłem SL. Teraz nie wchodzę... bo na wykresach mamy jak dal mnie tworzące B w dużym ABC, więc obstawiam ze już jest korekta. jak z klina mi wywaliło to nie ma co się upierać do S.Kusus pisze:Dzisiaj będzie dzień odrabiania strat przez niektórych bo widziałem, że wczoraj sadziliście grube S na edku i kablu nie? Np. atlanticos? Weszło SL? Pytam bo ciekawy jestem jak gracie dalej po wybiciu tego klina. Znowu wchodzicie w Longi na osłabienie dolca czy juz japońce wam wybiły to z głów?
A jak wiadomo klin sugeruję że bd szybkie wybicie z jego poziomów, no i to defakto sie dzieje

Sam byłem w Esce. Rozszerzyłem sobie SL na założenie że 1.2450 nie pęknieKusus pisze:Dzisiaj będzie dzień odrabiania strat przez niektórych bo widziałem, że wczoraj sadziliście grube S na edku i kablu nie? Np. atlanticos? Weszło SL? Pytam bo ciekawy jestem jak gracie dalej po wybiciu tego klina. Znowu wchodzicie w Longi na osłabienie dolca czy juz japońce wam wybiły to z głów?

Wynik - 10%

Generalnie wybiło bardzo silny opór, który jest teraz bardzo silny wsparciem. Decyzja na edku może być tylko jedna - long. Udało mi się wejść teraz po 1.2443. Zdaje się że 1.26 to kwestia czasu.
-
- Gaduła
dzień dobry
1850 na sp500 w grze
dziekuje
do widzenia
1850 na sp500 w grze
dziekuje
do widzenia

Na edku na h4 swieczki obrazuja pinbar czyli jedziemy na zakopane to byla zmyla zeby wykosic sl
Wczoraj na H4 też był Pin bar i faktycznie okazał się ale pułapką dla miśków.simgbad20 pisze:Na edku na h4 swieczki obrazuja pinbar czyli jedziemy na zakopane to byla zmyla zeby wykosic sl
1.2450 znów jest w grze, jak go przebiją (mocno z potwierdzeniem) to można myśleć nad eSkami.
Na razie longi są bardzo mocno w grze. Na dziś to mi zaczyna 1.26 chodzić po głowie.
Przemówienie prezesa SNB Jordana może namieszać?
Jak przebije 12530 to wtedy tez daje L ale co by bylo powodem zeby edek szedl do gory chyba ze usa dzis beda marne daneMpapiez pisze:Wczoraj na H4 też był Pin bar i faktycznie okazał się ale pułapką dla miśków.simgbad20 pisze:Na edku na h4 swieczki obrazuja pinbar czyli jedziemy na zakopane to byla zmyla zeby wykosic sl
1.2450 znów jest w grze, jak go przebiją (mocno z potwierdzeniem) to można myśleć nad eSkami.
Na razie longi są bardzo mocno w grze. Na dziś to mi zaczyna 1.26 chodzić po głowie.
dane z Niemiec wg consensusu, jeszcze Francja i będzie wiadomy kierunek. Wg mnie wróci do kanału ale póki co cel s 1,242
Nauka nauka nauka.......