DayTrading: Wtorek 09.12.2014
Re: DayTrading: Wtorek 09.12.2014
Ktos ciagnie aktualnie kabel?
USD/CAD
Widzę dalsze osłabianie CAD i jazda w kierunku 1.1396 gdzie wypada lokalne minimum tak aby potem skończyć na 1.1300 i zamknąć moje TP.
Pozdrawiam,
Widzę dalsze osłabianie CAD i jazda w kierunku 1.1396 gdzie wypada lokalne minimum tak aby potem skończyć na 1.1300 i zamknąć moje TP.
Pozdrawiam,
- pl-samurai
- Pasjonat
... ale to wszystko naciagane
- no ale to Forex 

Też trzymam S od poziomu 1.1463 ale TP mam ustawione nieco wyżej bo przy 1.1321.Mały Gnom pisze:USD/CAD
Pozdrawiam,
Jutro Poloz powinien zgładzić CAD.
Witam , ja też bym ładnie poprosiłniemiaszek pisze:wieczorem wrzucę Ci na PW do poczytaniaMpapiez pisze:Może mi ktoś wytłumaczyć o co chodzi z tym d_R1, d_R2 , d_R3 oraz d_S1, d_S2 i d_S3 ?
Jak to się wyznacza i skąd żeście to wzięli ?![]()
Trochę się już bawię na FX ale nigdy wcześniej tego nie widziałem. Dodatkowe pytanie czy jest jakiś artykuł lub cokolwiek potwierdzającego te poziomy ?

P.s Highend , grę odnośnie rubla zacząłem po tym 2 nowym szczycie z 48.6 z 6 listopada bodajże , walczyli z rublem no i ładnie go wzmocnili (tak też postawiłem) , natomiast potem walka z ropą i poleciał znowu , gdybym to ja wiedział to trzymałbym longi do dzis

Teraz na prawde płaski w cholerę ten wykres i nie wiem czy to dobry znak do S czy trzeba czekać na sygnał ( chociaż ten może być podczas gdy godz handlu rublem są zamknięte)
Na Daxie wskoczyłem troche późno w L , ale S/L już na zysku to mogę grzecznie czekać czy da mi więcej czy nie
P.S Ktoś wskoczył na Złocie przed skokiem w górę lub złapał z dołka silver z końca listopada ?? Dziś cholernie wystrzelił w górę i wciąż myśląc że byłem w pracy i mnie takie rzeczy omijają to ughhhh !!
Pozdrawiam !
Ostatnio zmieniony 09 gru 2014, 19:59 przez ryfus133, łącznie zmieniany 1 raz.
kabl ne ma filozofi boczniak dalejLolo pisze:Ktos ciagnie aktualnie kabel?
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
gdyby kazdy wszystko wiedział...ryfus133 pisze:niemiaszek pisze:Mpapiez pisze:Może mi ktoś wytłumaczyć o co chodzi z tym d_R1, d_R2 , d_R3 oraz d_S1, d_S2 i
Teraz na prawde płaski w cholerę ten wykres i nie wiem czy to dobry znak do S czy trzeba czekać na sygnał ( chociaż ten może być podczas gdy godz handlu rublem są zamknięte)

rubla ewidentnie trzyma bank - jest gdzies jakies info o tym?
Mam S i SL nad tym i zostalo mi. Gorzej jak sie usd/rub otworzy jutro luką w górę

ale to tylko microlot wiec płakał nie będę.
FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
Ostatnia H4 nie pozostawia wątpliwości gdzie edek będzie szedł jutro
...

sp500 - poziom 2055 jest bardzo istotny, gdyż jest pivotem sumy dwóch świec (wczorajszej i dzisiejszej).
W zależności gdzie pójdzie rynek... tam pójdę ja
W zależności gdzie pójdzie rynek... tam pójdę ja

FB: highendforex - Tańczący z Wykresami