Moja pierwsza krecha w MT4.

O jezykach programowania w platformach i nie tylko.
drendriu
Pasjonat
Pasjonat

Re: Moja pierwsza krecha w MT4.

Nieprzeczytany post autor: drendriu »

JAREK67 pisze: Może płać za analizę na żądanie. Tak jak teraz zrobiłem dla ciebie. Proponuję 50 zł od obrazka.
Piękna analiza Jarku.

JAREK67
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: JAREK67 »

drendriu pisze:
JAREK67 pisze: Może płać za analizę na żądanie. Tak jak teraz zrobiłem dla ciebie. Proponuję 50 zł od obrazka.
Piękna analiza Jarku.
Ta była gratis. Taka sytuacja, hemoglobina, promocja...

drendriu
Pasjonat
Pasjonat

JAREK67 pisze:Ta była gratis. Taka sytuacja, hemoglobina, promocja...
Jarek pier..ol te korelatory. Hindenburg omen zaraz odpali, wyj..bie wszystko na południe z niewiadomą amlitudą , a ty dalej bedziesz mierzył to co akurat się rozkureluje, i tracił na tym kasę ?.

Chłopie jak sprężysz dupę, to jeszcze razem tu wszyscy zdążymy załapać sie na prawdziwe pienądze.....

JAREK67
Maniak
Maniak

drendriu pisze:
JAREK67 pisze:Ta była gratis. Taka sytuacja, hemoglobina, promocja...
Jarek pier..ol te korelatory. Hindenburg omen zaraz odpali, wyj..bie wszystko na południe z niewiadomą amlitudą , a ty dalej bedziesz mierzył to co akurat się rozkureluje, i tracił na tym kasę ?.

Chłopie jak sprężysz dupę, to jeszcze razem tu wszyscy zdążymy załapać sie na prawdziwe pienądze.....
Masz jedną paskudną cechę drendriu. Krytykujesz wszystko czego nie rozumiesz. W twoim położeniu to głupota. Nigdy niczego w ten sposób nie uzyskasz od innych.
Jeśli chodzi o wspólne załapanie się na pieniądze to raczej nie z tobą. Ty chyba nie masz szczęścia w życiu. Tylko plany. ;)

drendriu
Pasjonat
Pasjonat

JAREK67 pisze:Masz jedną paskudną cechę drendriu. Krytykujesz wszystko czego nie rozumiesz. W twoim położeniu to głupota. Nigdy niczego w ten sposób nie uzyskasz od innych.
Jeśli chodzi o wspólne załapanie się na pieniądze to raczej nie z tobą. Ty chyba nie masz szczęścia w życiu. Tylko plany. ;)
Pomimo wszystko sucesów życzę. Nic na siłe.

MaciejWLKP
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: MaciejWLKP »

Pozwolę sobie na kilka słówek ponieważ zaglądam do tego tematu od jakiegoś czasu...
Drendriu skoro masz pomysł na zarabianie i brakuje Ci czegoś to zamiast zawracać komuś d*** weź kup i masz spokój. Każdy by chciał wszystko za darmo. Masz plan zarabiania dziesiątków tysięcy (nie piszę już o milionach) a sępisz 100, 200 czy tam nawet 500zł na zakup potrzebnych Ci rzeczy :roll: Mi było by wstyd.
"Jeśli nie ustalasz celów dla siebie, jesteś skazany na pracowanie przy osiąganiu celów kogoś innego."
"Ci, którzy nie pamiętają przeszłości, są skazani na jej powtarzanie."

drendriu
Pasjonat
Pasjonat

MaciejWLKP pisze:Pozwolę sobie na kilka słówek ponieważ zaglądam do tego tematu od jakiegoś czasu...
Drendriu skoro masz pomysł na zarabianie i brakuje Ci czegoś to zamiast zawracać komuś d*** weź kup i masz spokój. Każdy by chciał wszystko za darmo. Masz plan zarabiania dziesiątków tysięcy (nie piszę już o milionach) a sępisz 100, 200 czy tam nawet 500zł na zakup potrzebnych Ci rzeczy :roll: Mi było by wstyd.
Macieju, Jarek pomysł na zrobienie sumatora dostał za darmo. Jak nie chce się nim dzielić z innymi to niech spier...ala. Poczekamy parę lat, może znajdzie się tu za jakis czas student pasjonat C++, który z pasją za free będzie rozkminiał tematy o których dowie się od starszych kolegów, którzy mają swoje wizje, lecz nie potrafią ich przekłuć na kod.
Ostatnio zmieniony 10 gru 2014, 11:40 przez drendriu, łącznie zmieniany 2 razy.

Dadas

Nieprzeczytany post autor: Dadas »

drendriu pisze:
MaciejWLKP pisze:Pozwolę sobie na kilka słówek ponieważ zaglądam do tego tematu od jakiegoś czasu...
Macieju Jarek pomysł pomysł na zrobienie sumatora dostał za darmo. Jak nie chce się nim dzielić z innymi to niech spier...ala. Poczekamy parę lat, może znajdzie się tu za jakis czas student pasjonat C++, który z pasją za free będzie rozkminiał tematy o których dowie się od starszych kolegów którzy mają swoje wizje, lecz nie potrafią ich przekłuć na kod.
Już byli - kody stworzyli - cudze wizje na kody przekuwali - nawet znam taki przypadek, że 2 lata projekt zajął.
Efekt końcowy - taki jak zawsze - wielka dupa w praktyce.

drendriu
Pasjonat
Pasjonat

Dadas pisze: Już byli - kody stworzyli - cudze wizje na kody przekuwali - nawet znam taki przypadek, że 2 lata projekt zajął.
Efekt końcowy - taki jak zawsze - wielka dupa w praktyce.
Tak też bywa :). Forex to nie jest dziedzina akademicka, w której obowiazuja jakieś constans.

JAREK67
Maniak
Maniak

drendriu pisze:
Macieju, Jarek pomysł na zrobienie sumatora dostał za darmo. Jak nie chce się nim dzielić z innymi to niech spier...ala. Poczekamy parę lat, może znajdzie się tu za jakis czas student pasjonat C++, który z pasją za free będzie rozkminiał tematy o których dowie się od starszych kolegów, którzy mają swoje wizje, lecz nie potrafią ich przekłuć na kod.
drendriu. "Przekłułeś" się do mojego sumienia. Składam uroczystą samokrytykę i deklaruję chęć poprawy w przyszłości. Bo nie chcę spier...lać z tego forum. Chociaż wieje tu nudą od lat. Na dowód moich szczerych intencji udostępniam tobie wskaźnik mierzący skumulowany wolumen. https://www.dropbox.com/s/ijhxm258hwafy ... i.ex4?dl=0
:wink:

ODPOWIEDZ