http://comparic.pl/japonska-recesja-sie ... ne-pkb-q3/nowy1234 pisze:szykuje sie ostra korekta na parach jenowych i a takze na na dolarze ,nie bedzie zapowiedzi podwyzki stop w grudniu w usa,nie wierzcie analomhighend pisze:JPY juz nie jest safe haven? indeksy lecą, apple leci, tesla leci (juz po 213) - mój target to 170....
jakis trend spadkowy na indeksach sie rozpoczął?
DayTrading: Poniedziałek 08.12.2014
- magura2004
- Pasjonat
Re: DayTrading: Poniedziałek 08.12.2014
poczytaj sam siebie co ty piszesz. "Nie ma już na co czekać wchodze vabank na S na ujku,Japonia się wali ,w nocy mogą byc ostre spadki" czyli co jak w japonii kryzys to jen się umacnia?nowy1234 pisze:szykuje sie ostra korekta na parach jenowych i a takze na na dolarze ,nie bedzie zapowiedzi podwyzki stop w grudniu w usa,nie wierzcie analomhighend pisze:JPY juz nie jest safe haven? indeksy lecą, apple leci, tesla leci (juz po 213) - mój target to 170....
A swego czasu niektórzy się dziwili, że Dadas napisał co napisał.rambo80 pisze:poczytaj sam siebie co ty piszesz. "Nie ma już na co czekać wchodze vabank na S na ujku,Japonia się wali ,w nocy mogą byc ostre spadki" czyli co jak w japonii kryzys to jen się umacnia?nowy1234 pisze:szykuje sie ostra korekta na parach jenowych i a takze na na dolarze ,nie bedzie zapowiedzi podwyzki stop w grudniu w usa,nie wierzcie analomhighend pisze:JPY juz nie jest safe haven? indeksy lecą, apple leci, tesla leci (juz po 213) - mój target to 170....

GBP JPY trójkącik na 1h
pewnie wyjdzie górą?
pewnie wyjdzie górą?
18:43 Przemowa szefa Fedu z Atlanty:
Słabość europejskiej oraz japońskiej gospodarki są ryzykiem dla dalszych perspektyw
Wzrost PKB na poziomie 2,2% w 2014 roku oraz 3% w 2015 roku
Podwyżka stóp procentowych przed Fed w połowie przyszłego roku lub później
Decyzje Fed będą zależne od danych
Lockhart namawia do cierpliwości wobec pierwszej podwyżki, ostrożności wobec ścieżki zaostrzenia polityki monetarnej
Słaby wzrost płac wskazuje na znaczący zastój na rynku pracy
Po przemowie Lockharta EURUSD nieznacznie w górę, czego powodem są prawdopodobnie słowa na temat rynku pracy oraz cierpliwości wobec czasu podwyżki stóp.
Read more: http://xpuls.pl/lockhart-fed-7/#ixzz3LKZzebXj
Słabość europejskiej oraz japońskiej gospodarki są ryzykiem dla dalszych perspektyw
Wzrost PKB na poziomie 2,2% w 2014 roku oraz 3% w 2015 roku
Podwyżka stóp procentowych przed Fed w połowie przyszłego roku lub później
Decyzje Fed będą zależne od danych
Lockhart namawia do cierpliwości wobec pierwszej podwyżki, ostrożności wobec ścieżki zaostrzenia polityki monetarnej
Słaby wzrost płac wskazuje na znaczący zastój na rynku pracy
Po przemowie Lockharta EURUSD nieznacznie w górę, czego powodem są prawdopodobnie słowa na temat rynku pracy oraz cierpliwości wobec czasu podwyżki stóp.
Read more: http://xpuls.pl/lockhart-fed-7/#ixzz3LKZzebXj
nie wierzysz w ostrą korektę?rambo80 pisze:poczytaj sam siebie co ty piszesz. "Nie ma już na co czekać wchodze vabank na S na ujku,Japonia się wali ,w nocy mogą byc ostre spadki" czyli co jak w japonii kryzys to jen się umacnia?nowy1234 pisze:szykuje sie ostra korekta na parach jenowych i a takze na na dolarze ,nie bedzie zapowiedzi podwyzki stop w grudniu w usa,nie wierzcie analomhighend pisze:JPY juz nie jest safe haven? indeksy lecą, apple leci, tesla leci (juz po 213) - mój target to 170....
USD/CAD M5 RGR
Dolozylem S przy 1.1480 do mojej L... obie pozycje z TP na 1.1445 i SL przy 1.1490 i zobaczymy. Jak to mi wejdzie to bedzie mistrzostwo a jak nie to 80 pipek w plecy na obu pozycjach
Dolozylem S przy 1.1480 do mojej L... obie pozycje z TP na 1.1445 i SL przy 1.1490 i zobaczymy. Jak to mi wejdzie to bedzie mistrzostwo a jak nie to 80 pipek w plecy na obu pozycjach

NIE NO KAMIKADZE JA P.....OLĘMały Gnom pisze:USD/CAD M5 RGR

-- Dodano: pn 08-12-2014, 20:20 --
_Kerad_ pisze:GBP JPY trójkącik na 1h
pewnie wyjdzie górą?
pewnie nie
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.