DayTrading: Poniedziałek 08.12.2014
Re: DayTrading: Poniedziałek 08.12.2014
czyżby już na edku realizacja zysków ? 1.2230 czeka... 

wtf ' ?rambo80 pisze:
190.371 dlaczego jest na równi z niższym poziomem? Popraw te błędy na wykresie
chodzi mi o to, że in my humble opinion, 190.371 to poziom na teraz pod ewentualne shorty... rzeźnika ciągnie potężny fundamentalny impuls, i szukanie krótkich jest, jakby to powiedzieć, żeby nikt się nie wkurwił... średnio opłacalne

nie lepiej było na D_P podłączyć się do pociągu? ... https://www.tradingview.com/x/28etKuTH/
Jutro też jest dzień.
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
lepiej lepiejpedro pisze:wtf ' ?rambo80 pisze:
190.371 dlaczego jest na równi z niższym poziomem? Popraw te błędy na wykresie
chodzi mi o to, że in my humble opinion, 190.371 to poziom na teraz pod ewentualne shorty... rzeźnika ciągnie potężny fundamentalny impuls, i szukanie krótkich jest, jakby to powiedzieć, żeby nikt się nie wkurwił... średnio opłacalne
nie lepiej było na D_P podłączyć się do pociągu? ... https://www.tradingview.com/x/28etKuTH/

- atlanticos
- Maniak
osobiście uważam że ustawienie takiego zlecenia na tak ważnych danych jak NFP to głupota... ciesz sie że tak się skończyło bo luki po 30-40 pipsów na NFP widywałem przy mocno rozbieżnych danychsiarsko pisze:Witam szanownych kolegów i koleżanki.
Pod osąd chciałem poddać mój piątkowy trade. Otóż przed ogłoszeniem danych dot rynku pracy USA ustawiłem zlecenie na EUR/USD typu sell stop CENA 1,2344, SL 1,2350, TP 1,2334. W momencie ustawiania zlecenia cena była w granicach 1,2365. Po ogłoszeniu danych cena spadła do 1,2279. I wydawać by się mogło, że wszystko jest ok. Ale na moim koncie zamiast zysku została zaksięgowana strata. Broker HFT BROKERS, typ konta actice STP. Osądźcie czy moja strata wynika z mojej niewiedzy, czy też z chciwości HFT BROKERS. Szukać nowego brokera typu ECN? Poproszę o podpowiedzi.'
Dziękuje i pozdrawiam
Siarsko
Aha zapomniałem dodac, ze pozycja otworzyla sie po cenie 1,2320 a zamknela po 1,2330.
Ostatnio zmieniony 08 gru 2014, 12:49 przez atlanticos, łącznie zmieniany 1 raz.
"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
rambo80 pisze: lepiej lepiej
no i znowu +100 do fejmu na forum

-- Dodano: 08 gru 2014, 13:51 --
i co dali Panie edward?... https://www.tradingview.com/x/Ide7v2Hp/
Jutro też jest dzień.
co to znaczy +100 do fejmu na forum?
Patrząc na daily DAX leci w kierunku 5 fali w dół , cel 1 - 9000 , 2 cel - 8600 , co o tym myślicie , w ogóle dojdzie to do skutku ? Od czego w głównej mierze zależy DAX ?rambo80 pisze:co to znaczy +100 do fejmu na forum?
Pozdrawiam Was !
Gratulacje 20 pipsów. Ale generalnie uważaj żebyś się nie przejechał. Poniedziałki to zazwyczaj korekty i jedną z takich tymczasowych korekt złapałeś. Realizuj zysk i bierz S, lepiej na tym wyjdziesz.highend pisze:Kangurek podskakuje ładnie![]()
z 0.826 na 0.83
moje L ma sie coraz lepiej panie mały gnomie

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
buy dax 10037 sl 10020