moje L ma sie coraz lepiej panie mały gnomie

simgbad20 pisze:To co 4 dojdzie do 0,23 fibo i up do oporu .....czy nizej 4ta do 38 fibo...Nowy123 pisze:pierwsze fibo d o testu
ta, ja już załadowałem i to dość grubo. Teraz na US czekać aż pocisną w dół z rzeźnikiembirkof86 pisze:A co sądzicie o rzeżniku można już Ski brać czy jeszcze poczekać
narazie to do R1 droga bardzo daleka, więc daj się zamknąć świeczkom powyżej D_Pivota i jeżeli dalej ukłąd będzie sprzyjający to wtedy można myśleć o TP na D_R1Nowy123 pisze:...
Kable peknie pivot to pasuje r1 jeszcze
A ta 4 jaka moze miec dlugosc tyle co 2 czy mniej wiecej.....jak to tam te regoly saNowy123 pisze:simgbad20 pisze:To co 4 dojdzie do 0,23 fibo i up do oporu .....czy nizej 4ta do 38 fibo...Nowy123 pisze:pierwsze fibo d o testu
moze byc nizej ta 4
-- Dodano: pn 08-12-2014, 13:14 --
Kable peknie pivot to pasuje r1 jeszcze
uważaj na dłonie,....GawronB pisze:ta, ja już załadowałem i to dość grubo. Teraz na US czekać aż pocisną w dół z rzeźnikiembirkof86 pisze:A co sądzicie o rzeżniku można już Ski brać czy jeszcze poczekać
190.371 dlaczego jest na równi z niższym poziomem? Popraw te błędy na wykresiepedro pisze:uważaj na dłonie,....GawronB pisze:ta, ja już załadowałem i to dość grubo. Teraz na US czekać aż pocisną w dół z rzeźnikiembirkof86 pisze:A co sądzicie o rzeżniku można już Ski brać czy jeszcze poczekać![]()
https://www.tradingview.com/x/ccQeU0k6/
niemiaszek pisze:narazie to do R1 droga bardzo daleka, więc daj się zamknąć świeczkom powyżej D_Pivota i jeżeli dalej ukłąd będzie sprzyjający to wtedy można myśleć o TP na D_R1Nowy123 pisze:...
Kable peknie pivot to pasuje r1 jeszcze![]()
po drodze do D_R1 mamy jeszcze W_Pivot 1.5637...