Witam,
Mam na imie Tomek i od pewnego czasu jestem czytelnikiem tego forum. Pisze posta gdyz chcialbym poznac kogos z podobnym podejsciem do zycia i zainteresowaniem jak ja. Troche o mnie, mieszkam wraz z moja dziewczyna od wielu lat w Holandii, niedlugo stuknie mi 40 więc to czas na jakieś radykalne zmiany. Jesli idzie o forex to moja praktyka liczy okolo 2000 h, mam również jeden platny kurs za soba (ten niestety wiele mi nie dal poza uszczupleniem mojego portfolio). Moja strategia bazuje na PA z dodakiem Pivot P. i N.P, uzywam także moving average. Moje tf do wejscia to M1 i M5 i probuje osiagnac R:R min.1:2. Moj trading jest bardzo zdyscyplinowany mam pewne ustalenia i plan (doslownie wypisany na tablicy) tego tez się trzymam. Od dwoch miesiecy kazdy tydzien zamykam na plusie. Od pol roku zajmuje się tylko tradingiem robie to codziennie na koncie demo, mój trading ma być calkowicie automatyczny do czego daze i wykluczam czynnik psychologiczny. Ok, do rzeczy, fajnie by było gdyby znalazl się ktos kto również jak ja zajmuje się forexem na powaznie. W polowie przyszlego roku mysle się przeprowadzic gdzies gdzie jest cieplo. Dlatego szukam również kogoś z kim będę mial o czym pogadac lub aktywnie spedzac czas bo życie to nie tylko trading (wlasciwie trading jest tylko narzedziem do zmiany jakosci naszego zycia. Poznam więc osbe najchetniej po 30 która ma już jakiś bagaz doswiadczen i jest w związku (mojej dziewczynie tez odpowiadaloby towarzystwo rodaczki). Jak cos zapraszam do Holandii gdzie mozemy razem dokonac pewnych wyborow. W razie niedomowien proszę pytac postaram się jak najszybciej odpowiedziec.
Pozdrawiam i z gory przepraszam za brak polskich liter.
Wspolny trading
Re: Wspolny trading
Proponuje przeprowadzkę do Polski, a na pewno znajdziecie towarzystwo jak i znajomych z którymi o tradingu porozmawiać będzie można
- GoejedagFX
- Uczestnik
Re: Wspolny trading
Rowniez rozwazamy taka mozliwosc.