no ja akurat widzialbym edka bliżej 24 niz 23 na zamknięciu dzisMat2314 pisze:Tja, jeszcze niech ISM wypadnie jak należy, to eduś jeszcze dziś 1,23 złamie. Jak tak dalej pójdzie to trzeba będzie zrobić rewizję założeń, bo za szybko spada.

no ja akurat widzialbym edka bliżej 24 niz 23 na zamknięciu dzisMat2314 pisze:Tja, jeszcze niech ISM wypadnie jak należy, to eduś jeszcze dziś 1,23 złamie. Jak tak dalej pójdzie to trzeba będzie zrobić rewizję założeń, bo za szybko spada.
tylko po jaką cholerę walczyć z nim póki jestkamilao1987 pisze:
każdy trend się kończy
Tak, ale do góry.pl-samurai pisze:oj bedzie zwala na Eur/USD
Korekta wskazana by złapać S. Teraz to nie porozumienie dokładać pozycje. S w przedziale 1.235 do 1.240Mpapiez pisze:Tak, ale do góry.pl-samurai pisze:oj bedzie zwala na Eur/USD
Dzienna zmienność prawie wykręcona. ISM nie zwalił edka poniżej 1.23, więc czas dla burgerów na mieszanie.
Ja widzę nawet podejście pod 1.2360, a równie dobrze mogą sobie jaja zrobić i wrócić do 1.2400, tak jak atlanticos pisał.As7 pisze:Korekta wskazana by złapać S. Teraz to nie porozumienie dokładać pozycje. S w przedziale 1.235 do 1.240Mpapiez pisze:Tak, ale do góry.pl-samurai pisze:oj bedzie zwala na Eur/USD
Dzienna zmienność prawie wykręcona. ISM nie zwalił edka poniżej 1.23, więc czas dla burgerów na mieszanie.