DayTrading: Środa 03.12.2014
Re: DayTrading: Środa 03.12.2014
troche off top: da sie jakos ustawić żeby w MT4 nie dało sie zamknac pozycji bez potwierdzenia?
w sensie zbyt łatwo krzyżyk wcisnąć przy przewijaniu paska po prawej stronie, a dzisiaj mi mój kinder szarpnał za rękę i zamknął pozycje, która miała być... i poszło się hohoho walić
No ale trudno.
w sensie zbyt łatwo krzyżyk wcisnąć przy przewijaniu paska po prawej stronie, a dzisiaj mi mój kinder szarpnał za rękę i zamknął pozycje, która miała być... i poszło się hohoho walić

FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
Gj klin czeka do wybcie
-- Dodano: śr 03-12-2014, 11:20 --
rzeznkujeszcze mozliwosc jednej podfali i jak wybja klina to S
-- Dodano: śr 03-12-2014, 11:20 --
rzeznkujeszcze mozliwosc jednej podfali i jak wybja klina to S
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
highend pisze:troche off top: da sie jakos ustawić żeby w MT4 nie dało sie zamknac pozycji bez potwierdzenia?
w sensie zbyt łatwo krzyżyk wcisnąć przy przewijaniu paska po prawej stronie, a dzisiaj mi mój kinder szarpnał za rękę i zamknął pozycje, która miała być... i poszło się hohoho walićNo ale trudno.
musisz sobie wylaczyc funkcje one click trading , narzedzia - opcje - handel
I dla bezpieczeństwa-kursor trzymaj w lewym górnym rogu.kr85kr pisze:musisz sobie wylaczyc funkcje one click trading , narzedzia - opcje - handel

Jakoś nie widzę ratunku dla edka. 1,2250 to cel na koniec tego tygodnia. Mierne dane dla dolara nie dawały zbyt dużych impulsów do korekty, słabość fundamentów euro widoczna. Nie wiem jak wypadnie dziś ADP (a w piątek NFP), ale wydaje się, że odczyt nawet nieco powyżej konsensusu nie zaszkodzi dolarowi. Nie widzę też powodów, by edek miał pofrunąć po jutrzejszym EBC.
Jak ogłoszą QE - to Draghi zgwałci euro i 1,2250 pęknie. W innym wypadku, jakie niby słowa mają paść? Ewidentnie widać, że nie ma powodów by uznać, że euroland jest na właściwej drodze, czyli spokojniejsza kontynuacja trendu.
PS
Pisalem parę dni temu, by nie szarżować z kangurem, bo jest przeszacowany. Tych longów z celem 0,88 to raczej długo nie zobaczycie
Jak ogłoszą QE - to Draghi zgwałci euro i 1,2250 pęknie. W innym wypadku, jakie niby słowa mają paść? Ewidentnie widać, że nie ma powodów by uznać, że euroland jest na właściwej drodze, czyli spokojniejsza kontynuacja trendu.
PS
Pisalem parę dni temu, by nie szarżować z kangurem, bo jest przeszacowany. Tych longów z celem 0,88 to raczej długo nie zobaczycie

-
- Gaduła
dlugo mnie tutaj nie bylo, ale gdy widze jak co niektorzy biora pozycje przeciw trendowi - zamiast wykorzystywac korekty do otwierania pozycj z trendem, to noz sie w kieszeni otwiera
dramat
dramat

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Myśle że ADP i NFP mogą być bardzo dobre w tym miesiącu. W końcu okres przedświąteczny czyli dodatkowe miejsca pracy.
Myślę, że się mylisz, gdyż dobre dane będą dopiero w przyszłym miesiącu.KropkaCom pisze:Myśle że ADP i NFP mogą być bardzo dobre w tym miesiącu. W końcu okres przedświąteczny czyli dodatkowe miejsca pracy.
The only way is up