DayTrading: Piątek 28.11.2014
Re: DayTrading: Piątek 28.11.2014
Czyli w poniedzialek po referendum wrzucamy:
L na indeksach. A na gold... S ?
Pewnie bedzie zjazd analogiczny jak na ropie
Pewnie bedzie zjazd analogiczny jak na ropie
FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
Po same cojones ;-).highend pisze:Czyli w poniedzialek po referendum wrzucamy:
Z ropą sobie daję spokój, okres zeszłego tygodnia, kiedy ona dość przewidywalnie spadała za nami, a choćby drobna konsolka może portfel wyczyścić.
Natomiast co z goldem. Dalszy spadek? Poziom ok 1130 jest do osiągnięcia (ostatni dołek). Zastanawiam się tylko, czy ostatnie spadki już nie wliczały fiaska referendum? To nie wykluczałoby konsolki, albo sztucznego spychania ceny w dół?
Natomiast co z goldem. Dalszy spadek? Poziom ok 1130 jest do osiągnięcia (ostatni dołek). Zastanawiam się tylko, czy ostatnie spadki już nie wliczały fiaska referendum? To nie wykluczałoby konsolki, albo sztucznego spychania ceny w dół?
Nie jest w cenie.
Czy zjazd ropy byl w cenie? Spodziewali sie ze opec nie zmniejszy wydobycia. A ropa odjechala w dol po OPEC.
Zloto moze zrobic tak samo.
Czy zjazd ropy byl w cenie? Spodziewali sie ze opec nie zmniejszy wydobycia. A ropa odjechala w dol po OPEC.
Zloto moze zrobic tak samo.
Wziąłem w piątek L na EUR/CHF pod to referendum, ale widzę, że frank nie ma ochoty się ruszyć.
Bo tutaj dochodzi jeszcze słabość EUR.laranja pisze:Wziąłem w piątek L na EUR/CHF pod to referendum, ale widzę, że frank nie ma ochoty się ruszyć.

-
- Gaduła
Witam ma ktos moze namiary na jakas strone zeby podejrzec jaka moze byc cena ropy na otwarciu dzis
-- Dodano: 30 lis 2014, 19:10 --
chodzi mi o TKO ropy
chodzi mi o TKO ropy

wariatgdynia pisze:Witam ma ktos moze namiary na jakas strone zeby podejrzec jaka moze byc cena ropy na otwarciu dzis
chodzi mi o TKO ropy
a co - wlazłeś w L?

-
- Gaduła
wziołem na zamknieciu w piatek liczac na jakas korekte