DayTrading: Piątek 28.11.2014
Re: DayTrading: Piątek 28.11.2014
USD/CAD homo niewiadomo po danych. CAD słabnie, USD słabnie.
FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
Gra ktos gbp/cad? na h1 zagralbym sell, RGR, za to na h4 widze jakis oRGR i jestem w kropce...
chociaz tak mysle ze jesli chodzi o sam dt to bardziej wychodzi mi sell, ktos ma jakies przemyslenia?
chociaz tak mysle ze jesli chodzi o sam dt to bardziej wychodzi mi sell, ktos ma jakies przemyslenia?
Bądź cierpliwy.
to zaraz 50 ptk na dAX i obrot na S EDEK zostaje
bo zaraz i UJ zrobi 5 tke i zawroci z SP500 : ) a SP500
9980 90 S czeka

9980 90 S czeka
sp na szczyty? zamknąć ładnie miesięczną?
Nauka nauka nauka....... 

USD/CAD ustawiłem L przed danymi i to był błąd bo wycięło mi SL, a właśnie wystrzelił na UP.
Chrzanić SL ! albo dane!
Chrzanić SL ! albo dane!

MexB. pisze:Gra ktos gbp/cad? na h1 zagralbym sell, RGR, za to na h4 widze jakis oRGR i jestem w kropce...
cad fut poniżej po takich świecach dzisiaj bym cada nie kupił zwłaszcza, że w tle jest temat z ropą...
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
trzeba edka na 1 h musza schlodzic w dol zabek co by U J doszlo do targetu i poznej EDk zawerota a U J w dol
tali plana

hehe specjalnie tak napisałemhighend pisze:SĘSrambo80 pisze:bez sęsu pod prąd i niezgodnie z trędem wzrostowym. Co na to karnak?highend pisze:USD/RUB chce w dół.
przynajmniej na teraz.
Mam już 3 x S tam, zabezpieczone na zysk. Tylko dla ludzi pokroju "jestem hardkorem".nie jest.
Ale SENS już tak.
Dziś w ogóle jest CZARNY piątek:
http://vumag.pl/newsy/black-friday-amer ... 64425.html
ciekawe czy na indeksach też

jeszcze jedna opcja z rownosciami fal
-- Dodano: pt 28-11-2014, 16:59 --
kwiw cos sie burzy orgr na 1 h
-- Dodano: pt 28-11-2014, 16:59 --
kwiw cos sie burzy orgr na 1 h
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Apple dzisiaj chce w dół
Interesujacy artykuł o skupie akcji własnych i dlaczego to nie jest takie dobre:
http://www.forbes.com/sites/ericjackson ... r=yahootix
m.in. za tę kasę Apple mogło kupić TESLĘ i kilka innych firm (nawet Facebooka).
A tak pompują kasę we własne akcje i kurs Apple ciśnie do góry. Tylko, że jak będzie (kiedyś) krach to Apple zapikuje w dół z prędkością 10x większą bo na gwałt będzie się pozbywać akcji własnych. Czyli mają swój papier, a mogli mieć na własność wiele cennych firm. Tak samo nie rozumiem czemu kupili tandetne BEATS, zamiast kupić np. BOSE ?
Interesujacy artykuł o skupie akcji własnych i dlaczego to nie jest takie dobre:
http://www.forbes.com/sites/ericjackson ... r=yahootix
m.in. za tę kasę Apple mogło kupić TESLĘ i kilka innych firm (nawet Facebooka).
A tak pompują kasę we własne akcje i kurs Apple ciśnie do góry. Tylko, że jak będzie (kiedyś) krach to Apple zapikuje w dół z prędkością 10x większą bo na gwałt będzie się pozbywać akcji własnych. Czyli mają swój papier, a mogli mieć na własność wiele cennych firm. Tak samo nie rozumiem czemu kupili tandetne BEATS, zamiast kupić np. BOSE ?