bobo28 pisze:
no pewnie a może na weekend nie warto trzymać,
następny tydzień napchany danymi to będzie się działo, wtorek Yellen, dalej EBC, będą się działy cuda
wg mnie na obecny moment edek Czarownice ma głęboko w d... liczy sie dla niego tylko Super Mario i to co powie/zrobi (lub czego nie zrobi) 4 grudnia i w styczniu .... i tylko pod to edek się będzie ustawial... nic innego nie będzie miało na niego większego wpływu
atlanticos pisze:aktualizacja edka h4 - nowe oznaczenia... pewnosci jeszcze nie mam, ale możliwe że korekta bedzie bardziej rozbudowana niz sie wydaje i do czwartku pojawią sie niemałe wzrosty... na obecna chwilę małe L i perspektywa piramidki powyzej 2530 z celem powyzej 1.26... Sl poniżej potencjalnej nowej flagi
Jak dla mnie dość ekstremalny scenariusz. Przebicie głównej inni trendu tam już by był bardzo duży sygnał na L i bardziej by obowiązywał scenariusz eliota z L i dużym już ABC po V z podwójnego dna, i raczej można byłoby zapomnieć o S z TP 1.220
Jak dla mnie jest jeszcze jedna sceneria ze podjadą pod 1.25400 z fałszywym przebiciem inni trendu ale tam już ruch do góry będzie zakończony jeżeli chodzi o L. Główny Cel 1.2200
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
As7 pisze:
Jak dla mnie jest jeszcze jedna sceneria ze podjadą pod 1.25400 z fałszywym przebiciem inni trendu ale tam już ruch do góry będzie zakończony jeżeli chodzi o L. Główny Cel 1.2200