40000 EURO - dziennik micro investora
-
- Stały bywalec
Re: 40000 EURO - dziennik micro investora
kolejną naszą transakcją jest obstawienie spadków na parze GBP/AUD, zaczynamy od bardzo małej stawki SELL 300 units , cena w chwili obecnej wynosi 1,8473 linie obrony ustawiamy na poziomie 1,8730
-
- Maniak
Pytanie za 5 punktów, co dla Ciebie jest tutaj przeważającym sygnałem aby otworzyć taka pozycje?MicroInvest pisze:kolejną naszą transakcją jest obstawienie spadków na parze GBP/AUD, zaczynamy od bardzo małej stawki SELL 300 units , cena w chwili obecnej wynosi 1,8473 linie obrony ustawiamy na poziomie 1,8730
Chciałbym wiedzieć bo parę chwil wcześniej tez otwarłem taka pozycje.
Pzdr.
-
- Stały bywalec
jestem zwolennikiem teorii mającej na celu określenie prawdopodobieństwa odwrócenia trendu wysokiego rzędu i potencjalnych zysków które możemy osiągnąć gdy trafimy, spędziłęm wiele lat w bukmacherce i myślę że właśnie tysiące typów postawionych u bukmacherów gdzie musiałem za każdym razem szukać błędów bukmacherów w wystawiamych przez nich kursach które bezpośrednio wynikają z oszacowanego przez nich prawodpodobieństwa to najlepsze podstawy do skutecznego inwestowania na rynkach finansowych
Dziękuję za odpowiedz!MicroInvest pisze:jestem zwolennikiem teorii mającej na celu określenie prawdopodobieństwa odwrócenia trendu wysokiego rzędu i potencjalnych zysków które możemy osiągnąć gdy trafimy, spędziłęm wiele lat w bukmacherce i myślę że właśnie tysiące typów postawionych u bukmacherów gdzie musiałem za każdym razem szukać błędów bukmacherów w wystawiamych przez nich kursach które bezpośrednio wynikają z oszacowanego przez nich prawodpodobieństwa to najlepsze podstawy do skutecznego inwestowania na rynkach finansowych
Pogodę mamy zajebistą, tylko te burze.
Reszta na wyjątkowych kursach w prowadzeniu
osłów pod górę.
Za dopłatą prowadzenie wielbłądów z górki.
"Oszacowanego przez nich prawdopodobieństwa " to najlepsze podstawy do...
Prawdopodobieństwa znalezienia jelenia... to podstawa sukcesu.

-
- Stały bywalec
kolejną dzisiejszą transakcją będzie kupno NATURAL GAS, kupujemy na pocżatek symboliczne 50 units (LONG) po cenie która w tej chwili wynosi 4,16 linie obrony ustawiamy na poziomie 3,90
nie wiem jak reszta ale ja jestem wzrokowcem i z checia zobaczylbym przynajmniej screeny z wejscia i wyjscia z tranzakcji.
Myśleć i działać jak Goldman !
z tego co rozumiem, to oni tylko wchodzą - natomiast nie wychodza (CORN)
FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
-
- Stały bywalec
dzisiaj zagramy za naprawdę małą stawkę jako że trend przeciwko któremu stawiamy jest bardzo silny dlatego musimy dać rynkowi dużo miejsca na nawrócenie trendu, obstawiamy spadek pary NZD/JPY sell 100 units po cenie która w tej chwili wynosi 93,15 linie obrony ustawiamy bardzo wysoko na poziomie 97,10 jak znajde chwilkę czasu to wrzuce aktualny stan naszego konta i historię wszystkich transakcji
-
- Stały bywalec
po krachu na ropie ponownie wchodzimy w pozycją długą w NATURAL GAS, buy 50 units, cena w tej chwili wynosi 3,87 linie obrony ustawiamy na poziomie 3,49
no i co tak sie na ten N GAS napalają wszyscy jak on leci na 3,10 myślę...?MicroInvest pisze:po krachu na ropie ponownie wchodzimy w pozycją długą w NATURAL GAS, buy 50 units, cena w tej chwili wynosi 3,87 linie obrony ustawiamy na poziomie 3,49
juz w paru miejscach czytalem jaka okazja na NGAS.
FB: highendforex - Tańczący z Wykresami