40000 EURO - dziennik micro investora

Miejsce, gdzie każdy może prowadzić swój własny dziennik gry na FX.
MicroInvest
Stały bywalec
Stały bywalec

Re: 40000 EURO - dziennik micro investora

Nieprzeczytany post autor: MicroInvest »

kolejną naszą transakcją jest obstawienie spadków na parze GBP/AUD, zaczynamy od bardzo małej stawki SELL 300 units , cena w chwili obecnej wynosi 1,8473 linie obrony ustawiamy na poziomie 1,8730

irmentruda
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: irmentruda »

MicroInvest pisze:kolejną naszą transakcją jest obstawienie spadków na parze GBP/AUD, zaczynamy od bardzo małej stawki SELL 300 units , cena w chwili obecnej wynosi 1,8473 linie obrony ustawiamy na poziomie 1,8730
Pytanie za 5 punktów, co dla Ciebie jest tutaj przeważającym sygnałem aby otworzyć taka pozycje?
Chciałbym wiedzieć bo parę chwil wcześniej tez otwarłem taka pozycje.
Pzdr.

MicroInvest
Stały bywalec
Stały bywalec

jestem zwolennikiem teorii mającej na celu określenie prawdopodobieństwa odwrócenia trendu wysokiego rzędu i potencjalnych zysków które możemy osiągnąć gdy trafimy, spędziłęm wiele lat w bukmacherce i myślę że właśnie tysiące typów postawionych u bukmacherów gdzie musiałem za każdym razem szukać błędów bukmacherów w wystawiamych przez nich kursach które bezpośrednio wynikają z oszacowanego przez nich prawodpodobieństwa to najlepsze podstawy do skutecznego inwestowania na rynkach finansowych

Kazik
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: Kazik »

MicroInvest pisze:jestem zwolennikiem teorii mającej na celu określenie prawdopodobieństwa odwrócenia trendu wysokiego rzędu i potencjalnych zysków które możemy osiągnąć gdy trafimy, spędziłęm wiele lat w bukmacherce i myślę że właśnie tysiące typów postawionych u bukmacherów gdzie musiałem za każdym razem szukać błędów bukmacherów w wystawiamych przez nich kursach które bezpośrednio wynikają z oszacowanego przez nich prawodpodobieństwa to najlepsze podstawy do skutecznego inwestowania na rynkach finansowych
Dziękuję za odpowiedz!
Pogodę mamy zajebistą, tylko te burze.
Reszta na wyjątkowych kursach w prowadzeniu
osłów pod górę.
Za dopłatą prowadzenie wielbłądów z górki.
"Oszacowanego przez nich prawdopodobieństwa " to najlepsze podstawy do...
Prawdopodobieństwa znalezienia jelenia... to podstawa sukcesu. :564: :564: :564:

MicroInvest
Stały bywalec
Stały bywalec

kolejną dzisiejszą transakcją będzie kupno NATURAL GAS, kupujemy na pocżatek symboliczne 50 units (LONG) po cenie która w tej chwili wynosi 4,16 linie obrony ustawiamy na poziomie 3,90

Awatar użytkownika
Michał-fx
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Michał-fx »

nie wiem jak reszta ale ja jestem wzrokowcem i z checia zobaczylbym przynajmniej screeny z wejscia i wyjscia z tranzakcji.
Myśleć i działać jak Goldman !

Awatar użytkownika
highend
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: highend »

z tego co rozumiem, to oni tylko wchodzą - natomiast nie wychodza (CORN)
FB: highendforex - Tańczący z Wykresami

MicroInvest
Stały bywalec
Stały bywalec

dzisiaj zagramy za naprawdę małą stawkę jako że trend przeciwko któremu stawiamy jest bardzo silny dlatego musimy dać rynkowi dużo miejsca na nawrócenie trendu, obstawiamy spadek pary NZD/JPY sell 100 units po cenie która w tej chwili wynosi 93,15 linie obrony ustawiamy bardzo wysoko na poziomie 97,10 jak znajde chwilkę czasu to wrzuce aktualny stan naszego konta i historię wszystkich transakcji

MicroInvest
Stały bywalec
Stały bywalec

po krachu na ropie ponownie wchodzimy w pozycją długą w NATURAL GAS, buy 50 units, cena w tej chwili wynosi 3,87 linie obrony ustawiamy na poziomie 3,49

Awatar użytkownika
highend
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: highend »

MicroInvest pisze:po krachu na ropie ponownie wchodzimy w pozycją długą w NATURAL GAS, buy 50 units, cena w tej chwili wynosi 3,87 linie obrony ustawiamy na poziomie 3,49
no i co tak sie na ten N GAS napalają wszyscy jak on leci na 3,10 myślę...?
juz w paru miejscach czytalem jaka okazja na NGAS.
FB: highendforex - Tańczący z Wykresami

ODPOWIEDZ