DayTrading: Środa 26.11.2014
Re: DayTrading: Środa 26.11.2014
bedzie zjazjd do piekla gbppl iusdpl na h1 rgr....
tzn w dół?simgbad20 pisze:bedzie zjazjd do piekla gbppl iusdpl na h1 rgr....
A gdzie masz pieklo na dole ....rambo80 pisze:tzn w dół?simgbad20 pisze:bedzie zjazjd do piekla gbppl iusdpl na h1 rgr....
edek psychologiczne 1.25
highend pisze:no chyba nie, po co zamykasz jak rosnie dalej? DAJ ZYSKA ROSNACNowy123 pisze:zamknete kable banda gorna zalczona
przeciez widac, ze trend sie na kablu odwrocił
a dolar dostaje po d....ie i nawet kangur teraz up.
-- Dodano: 26 lis 2014, 14:34 --
a co do indeksow. Obecnie bardziej S niż L. Tak uważam. Ale zobaczymy dzis co bedzie na sesji usa
zamknalem bo tak mialem plan i TP

teraz plan odnowc L a shorta polapac na zabek w dol
ED r1 zaliczone opory trzymaja
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
kierunek zgadłem,
niestety dynamika ruchów przeciw-trendowych jest inna niż tych zgodny z trendem (zdecydowanie słabsza),
ale edka jeszcze nie zdystrybuowali wiec możliwe, że pójdą jeszcze 1.255 jutro,
będzie Dragi, będzie można zrobić odlot
niestety dynamika ruchów przeciw-trendowych jest inna niż tych zgodny z trendem (zdecydowanie słabsza),
ale edka jeszcze nie zdystrybuowali wiec możliwe, że pójdą jeszcze 1.255 jutro,
Spokojnie, jeszcze dzisiaj nieruchomości o 16, więc zabawa jeszcze trwa. Może to będzie katalizatorem ruchów?bobo28 pisze:kierunek zgadłem,
ale edka jeszcze nie dystrybuowali wiec możliwe że pójdą jeszcze 1.255 jutro,
Natomiast jutro cudów z Eurolandu bym się nie spodziewał, a jakby Edek wzrósł to Draghi go osłabi (przynajmniej taki był plan na dziś i jutro

Zobaczymy jak mój short po nieco ponad 1,25. Acz co mnie zastanawia to że, poziom ostatnich szczytów (1,249) dość dobrze odgrywa przejściowo rolę wsparcia.
dane o 16 są mało-znaczące,
co prawda wczoraj o 16 walnęli choć dane były takie sobie,
w tą stronę rynek jest zbyt obstawiony potrzeba raczej mocniejszych danych, jutro się okaże,
samo utrzymanie edka w okolicach 1,25 to sukces dla byczków
co prawda wczoraj o 16 walnęli choć dane były takie sobie,
w tą stronę rynek jest zbyt obstawiony potrzeba raczej mocniejszych danych, jutro się okaże,
samo utrzymanie edka w okolicach 1,25 to sukces dla byczków
Gra ktoś pod referendum w Szwajcarii? EUR/CHF blisko podłogi, a referendum w niedzielę. Może być jakieś odbicie w pon.
-- Dodano: śr 26-11-2014, 16:03 --
A DAX pisałem, że bym widział ruch powrotny i w dół, ale coś nie ma ochoty dalej spadać. Czekamy na USA.
-- Dodano: śr 26-11-2014, 16:03 --
A DAX pisałem, że bym widział ruch powrotny i w dół, ale coś nie ma ochoty dalej spadać. Czekamy na USA.

a żeby było jasne, granie na umocnienie edka jest dużo bardziej ryzykowne niż granie na umocnienie dolara,
trend is your friend!
-- Dodano: 26 lis 2014, 15:07 --
na indeksach uważajcie na indykożerców, niech nikt nie poważy się im nastroju na święta psuć!
trend is your friend!
-- Dodano: 26 lis 2014, 15:07 --
na indeksach uważajcie na indykożerców, niech nikt nie poważy się im nastroju na święta psuć!