A pytasz fundamentalnie, rozumiem?Behemot pisze:Pytanie do osób które interesują się rynkiem ropy, czy w tym tygodniu widzicie przełamanie trendu spadkowego, przyznam że zielony jestem jeśli chodzi o towary.
No bo, jeżeli technicznie jesteś różowy, to nie ma znaczenia jaki wykres analizujesz technicznie.
Z punktu widzenia PA, nie ma oznak zmiany trendu na przeciwny.
A potencjalnie miejsca na spadki jest jeszcze hoho, albo jeszcze więcej.
Przelamaniem trendu spadkowego byłoby dopiero zamknięcie D1 powyżej 100 (BRENT).
Do tej ceny możemy jedynie mówić o ewentualnej korekcie.
A tej także za bardzo jeszcze nie widać.
-- Dodano: pn 24-11-2014, 20:49 --
Toż i ciekawe dlaczego takie sytuacje się im zdarzają, bo widać nie jest to pierwsza.ZielonaMgielka pisze:Mialem podobna sytuacje. Telefon do live supportu wystarcza.Dadas pisze:Czytałem, i między innymi dlatego nie założyłem u nich konta.melpomena pisze: To nie MT4 wrzuca informację o kursach, lecz dostawca płynności. MT4 u róznych broków może pokazywać inne kursy.
I nie byłabym taka pewna, czy Ducascopy nie odpowiada za swoich dostawców; a w każdym razie - radziłabym to dokładnie sprawdzić, gdyż zaprzecza to podstawowej zasadzie prawa zobowiązań.
Oni nie wspierają MT4 i tylko piszą, że istnieje możliwość tradowania u nich na MT4 poprzez dostawcę bramki,
ale oni nie biorą odpowiedzialności.
Dukascopy ma jedna z najwiekszych baz dostawcow plynnosci i mowie tu o najwiekszych bankach inwestycyjnych.