Dadas pisze:Ja tam zbieram L na dołkach. (DAX)
Chociaż, teraz za bardzo tematu nie ma - brak zmienności.

Czyli grasz nz trendem (znaczy wzrostowym).

Dadas pisze:Ja tam zbieram L na dołkach. (DAX)
Chociaż, teraz za bardzo tematu nie ma - brak zmienności.
To jest oczywiste, dla mnie.karnak pisze:Dadas pisze:Ja tam zbieram L na dołkach. (DAX)
Chociaż, teraz za bardzo tematu nie ma - brak zmienności.![]()
Czyli grasz nz trendem (znaczy wzrostowym).
Moim zdaniem zamknij pozycję i nie trać kasy. Polecimy na 10000 i wyżej. Nie uśredniaj głupoty szczególnie jak masz mało depozytu. Wiem z doświadczenia. Grasz bez SL to wyzerujesz rachunekMarcin30 pisze:Panowie,
zostałem z S na DAX średnio po 9735. Jest szans dzisiaj na wyjście z tego gówna...
Zaimponowali mi na Daxie ostatnim ruchem...
Ile jeszcze mogą bez pomocy Stanów pociągnąć...???
Sky is the limit.Marcin30 pisze:Panowie,
zostałem z S na DAX średnio po 9735. Jest szans dzisiaj na wyjście z tego gówna...
Tu się o tym pisze z dosyć dużą częstotliwością, ale widać, są osobniki niewyuczalne.rambo80 pisze:Moim zdaniem zamknij pozycję i nie trać kasy. Polecimy na 10000 i wyżej. Nie uśredniaj głupoty szczególnie jak masz mało depozytu. Wiem z doświadczenia. Grasz bez SL to wyzerujesz rachunekMarcin30 pisze:Panowie,
usak maja luke do domknecia ja przy 2068 - 70 sMarcin30 pisze:Panowie,
Zapytam jeszcze, w którym to miejscu dzisiaj było S na DAX, żeby liczyć na zmianę trendu głównego?Marcin30 pisze:Panowie,