DayTrading: Czwartek 20.11.2014
Re: DayTrading: Czwartek 20.11.2014
ejek,
ostatnie wypierdy
ostatnie wypierdy
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
dlaczego tak wcześnie zająłeś pozycję a nie wyżej np 148.500?Bemowo1 pisze:ejek,
ostatnie wypierdy
spadek na 137 ?Bemowo1 pisze:ejek,
ostatnie wypierdy

a co na to BOJ ?
FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
bardzo śmieszneBemowo1 pisze:ejek,
ostatnie wypierdy

jak nie można podbić narodu bez kolaboracji jego mieszkańców
tak nie może być mocy jen przy destrukcji ze strony własnego banku centralnego i rządu
BOJ przerobi wtedy Faziego na Misia Uszatka.highend pisze:spadek na 137 ?Bemowo1 pisze:ejek,
ostatnie wypierdy![]()
a co na to BOJ ?
Nie ma opcji żeby Ejek dotarł na 137 , fundamenty nie pozwolą i kreski i inne pierdoły nie dadzą rady. Fazi zaklina rzeczywistość
tak samo snp nie bedzie wiecznie rosło jak i jen spadał....
Jak powiadałem , jestem jeszcze szarą myszką w tej dziedzinie , która strasznie mi sie spodobała , ale recenzje dla rubla mogę zrobić
Btw. jak ten TF sie nazywa ? Bo nie ogarniam tych nazw jeszcze , nawet niektórych skrótowców co tu używacie
Pozdrawiam Serdecznie !
Btw. jak ten TF sie nazywa ? Bo nie ogarniam tych nazw jeszcze , nawet niektórych skrótowców co tu używacie

Pozdrawiam Serdecznie !
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
rubel to polityczna sprawa,ryfus133 pisze:Jak powiadałem , jestem jeszcze szarą myszką w tej dziedzinie , która strasznie mi sie spodobała , ale recenzje dla rubla mogę zrobić
Btw. jak ten TF sie nazywa ? Bo nie ogarniam tych nazw jeszcze , nawet niektórych skrótowców co tu używacie![]()
Pozdrawiam Serdecznie !
wchodzą w bezpośredni konflikt ze światem zachodu, co gorsza ośmielają się mieszać w pozycji dolara, a więc tu normalne zasady raczej nie obowiązują
-
- Bywalec
edek/dax szykują się do poważniejszego zjazdu? cel 1.2475?
Pejsy tez musza zajac dobre pozycje, wiec czemu niespekulantfx pisze:edek/dax szykują się do poważniejszego zjazdu? cel 1.2475?