Akhh pisze:20 tys odwiedzin dziennie?

Akhh pisze:20 tys odwiedzin dziennie?
Ok 20 tyś. Odsłon, wybacz nie jestem aż taki biegły w kwestiach informatyczno - marketingowych.Akhh pisze:To odsłony, natomiast nie wypowiem się co do statystyk.
Akhh pisze:Bo wątek DayTradingowy na Nawi dziennie ma 2-5k max odsłon. Liczone każde F5.
20k dziennie to prawie 0,5mln miesięcznie odsłon.
To statystyka, która daje miejsce w pierwszej 20 stron Forex na świecie.
Więcej nie powiem
Odpalę Ci stream jeżeli chcesz z logowaniem do google analitycs Marcin. Nie rozumiem zbytnio skąd taki atak ? Ja niesamowicie doceniam to co zrobiliście startując od zera z Comapriciem w krótkim czasie tak naprawdę i nie jestem dla Was ani konkurencją ani też nigdy z pewnością nie rozbuduje serwisu w taki sposób jak Wasz na zasadzie ogarnięcia giełdy, opcji binarnych itp.Akhh pisze:Bo wątek DayTradingowy na Nawi dziennie ma 2-5k max odsłon. Liczone każde F5.
Więcej nie powiem
HE? Nie jestem może w temacie, ale skąd ta polewka z kolegi Wuzy? nie bardzo rozumiem Adriano, stronka fajna, człowiek wiarygodny. O co chodzi?Adrianoforex pisze:Akhh pisze:Bo wątek DayTradingowy na Nawi dziennie ma 2-5k max odsłon. Liczone każde F5.
Więcej nie powiem
Wkrótce pewnie będzie pierwszy na świecie.![]()
![]()
No ale co się dziwić wiele lat doświadczenia, kilkanaście lat z rzędu zyski inwestycyjne.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()