DayTrading: Środa 19.11.2014
Re: DayTrading: Środa 19.11.2014
Na SP500 górne ograniczenie kanału jest w okolicy 2062 na kontraktach. Wydaje mi się, że takie cuda, jak wybicie kanału górą i wzrosty na 2100 bez korekty nie są możliwe, więc tam warto pomyśleć o S.
Do grudnia jeszcze sporo czasu, mogą zrobić korektę, a później znowu rajd.
Ciekawe, co z Ukrainą, sprawa ucichła, ale co jakiś czas pojawiają się informacje, że Rosja znowu gromadzi wojska itp.
Do grudnia jeszcze sporo czasu, mogą zrobić korektę, a później znowu rajd.
Ciekawe, co z Ukrainą, sprawa ucichła, ale co jakiś czas pojawiają się informacje, że Rosja znowu gromadzi wojska itp.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Nowy123 pisze:
a moze juz dzisbedzie ten plan
dan z USa minutki czyli opcja z DIPem i zawrotem
Dzisiaj pod względem czasu nie pasuje.
To, co za kilkanaście godzin (+- 20) warto zacząć robić, to podłączać się do impulsów z niskich TF
KAblos czekam na R1 by przymknac shorty na zabek SL juz na zyska
a takie coś podpowiada mi intuicja kobieca
- atlanticos
- Maniak
moja intuicja widzi to takBemowo1 pisze:a takie coś podpowiada mi intuicja kobieca

https://www.tradingview.com/x/YSq8GHGE/
"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
1,2577 dla eliotta istotny poziom - lepiej tego nie pokonać, ale mają ochotę na 200 EMA z h4 - a i w pobliżu banda kanału (dużego kanału) - i tu by się zgadzałoatlanticos pisze:moja intuicja widzi to takBemowo1 pisze:a takie coś podpowiada mi intuicja kobiecapodpuszczenie tych co zagrają pod wybicie orgr'a i wyjście z flagi...z trendem
![]()
https://www.tradingview.com/x/YSq8GHGE/
Ale martwi mnie to zakładane up

ja mysle ze opcja z walneciem w dol najpierw
na EUR USD
-- Dodano: śr 19-11-2014, 14:55 --
KABLOS SL przestawiam nizej
i czekamy

KABLOS SL przestawiam nizej

Jeżeli kabel byłby wyrocznią dla edka to jestem zaNowy123 pisze:ja mysle ze opcja z walneciem w dol najpierwna EUR USD
KABLOS SL przestawiam nizeji czekamy
Bemowo1 pisze:Jeżeli kabel byłby wyrocznią dla edka to jestem zaNowy123 pisze:ja mysle ze opcja z walneciem w dol najpierwna EUR USD
KABLOS SL przestawiam nizeji czekamy
beda lepsz dane z USa to na Swingu w dol zamykam shortawy a jak beda gorsze to sl zamkne ustawione juz na zysk

-- Dodano: śr 19-11-2014, 15:45 --
nz pozamykane bo moga przez Edka wywinac w gore jeszcze
Moim zdaniem w minutkach nie będzie tego, co rynek chciał.
Statement brzmi jastrzębią, ale te elementy już są w cenach. To co interesuje ludzi to inflacja i kwestia stóp. Zarówno ze statementu jak i późniejszych wypowiedzi, nie wynika, by w tych aspektach FOMC był bardzo przekonany. Czysto psychologicznie podchodząc do powyższego, moim zdaniem, edek pójdzie w górę wg Waszych prognoz, aczkolwiek raczej 1,26 uznałbym za górną granicę. Nie ma powodów by uznać, iż zarazem minutki będą ww aspektach aż tak gołębie.
Statement brzmi jastrzębią, ale te elementy już są w cenach. To co interesuje ludzi to inflacja i kwestia stóp. Zarówno ze statementu jak i późniejszych wypowiedzi, nie wynika, by w tych aspektach FOMC był bardzo przekonany. Czysto psychologicznie podchodząc do powyższego, moim zdaniem, edek pójdzie w górę wg Waszych prognoz, aczkolwiek raczej 1,26 uznałbym za górną granicę. Nie ma powodów by uznać, iż zarazem minutki będą ww aspektach aż tak gołębie.