DayTrading: Środa 19.11.2014
Re: DayTrading: Środa 19.11.2014
SP wg Mnie dzisiaj na początku będzie kontynuacja z ostatnich godzin wczoraj tj. spadek Futów tak do 2042-43 (kasowa 2045-47 tj. -0,3%). Później do 20.00 podbiją w okolice 0% do komunikatu FED i później decyzja.
Zagrożeniem dla wzrostów jest niski volumen, 10 ostatnich sesji dla nASDAQ poniżej średniej.
Więc szału zakupów nie ma, tylko raczej brak podaży...
Zagrożeniem dla wzrostów jest niski volumen, 10 ostatnich sesji dla nASDAQ poniżej średniej.
Więc szału zakupów nie ma, tylko raczej brak podaży...
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
krzychu3_1989 pisze:ja jestem pełen podziwu że wciagle zaklinasz spadkiNowy123 pisze:jak by tak SP500 jeszcze troche popuscil w opcje II z 2060 65 co do DAX 9500 9550 lub 9600 9650 i s
kable r2 zjazd na r1
jak pisałem przy sp500 na poziomie 2030 że idą na 2100-2200 pod raj mikołaja to się zemnie śmiałeś bo ty brałeś S
teraz z dnia na dzień piszesz że albo jutro albo jeszcze pociągną do jakiegoś poziomu ( niedawno pisałeś że przy 2050 będzie czopowanie a dzisiaj piszesz że przy 2060)
oczywiście w końcu kiedyś trafisz i wtedy będzie pisał a nie mówiłem
skoncz prosze cie kied ja pisze o S pomysl a kiedy sie gra czy ty czytasz co ja pisze ma m pare opcji nie chcesz nie czytaj teg o co pisze PYTAM SIE JA CZY TY zarobiles krocie na braniu shortow i wyczekaniu na profit ??? ja nie zaklinam shortow na wysprzedaniu a na wykupeniu i zbieram w odpowiednch poziomach liczac sie ze jeszcze wycisna troche wyzej a liczy sie koncowy efek czyl krociowe zyski

ile ty zarobiles na shortach ostatnch a ile ja czy to dax czy SP500
czekaj na rajd mikolaja a ja na shortach zarobi znowu na zabku w dol tyle w temacie
skoncz juz ten temat bo wielu takich juz przerabalem ze niby zaklinam a po czasie nastawal cisza chcesz bierz Longi pod korek bo widzisz juz 2100 2200 nie chcesz nie bierz nic ale skoncz klapac i narzekać jak stara baba powtarzam kilka razy jak ja gram ze mne ne ruszy jak pojada wyzej liczysie koncowy efekt
-- Dodano: śr 19-11-2014, 12:59 --
pawebr pisze:ale masz tam w tle nadźganych rzeczyNowy123 pisze:![]()
sork to nie to
to mam nadziabne ale tu nie patrze na wykresy aa online na DT

otworzyłem L na DAX oby jeszcze poszybował UP 

Wiadomość o spowolnieniu gospodarczym Japonii zbiegła się w czasie z ogłoszeniem decyzji o rozwiązaniu izby niższej parlamentu oraz przeprowadzeniu przedterminowych wyborów. Mimo pogarszającej się sytuacji ekonomicznej w Kraju Kwitnącej Wiśni, a także pozostających pod znakiem zapytania efektów prowadzonej do tej pory polityki gospodarczej, rząd Shinzo Abe liczy na umocnienie swojej pozycji w zaplanowanych na połowę grudnia wyborach. Jak wynika z danych opublikowanych przez agencję Reutera, w dalszym ciągu cieszy się on poparciem ponad 50% Japończyków. Zdaniem ekonomistów, zdobycie większości mandatów przez Partię Liberalno - Demokratyczną mogłoby stanowić okazję do wprowadzenia dodatkowego pakietu stymulacyjnego, będącego uzupełnieniem łagodnej polityki monetarnej.
odbijamy, czy przebijamy???
-- Dodano: 19 lis 2014, 13:25 --
kabel M30 - daleka droga do zmiany trendu
Nie wiem, czy takie linie się sprawdzają, ale jak patrzę na DAXa, to mi się rzuca w oczy, więc będę patrzył, jak się tam kurs zachowa:
https://www.tradingview.com/x/28mBHB7T/ D1
https://www.tradingview.com/x/6olR7e7C/ M5
https://www.tradingview.com/x/28mBHB7T/ D1
https://www.tradingview.com/x/6olR7e7C/ M5
Bemowo1 pisze:odbijamy, czy przebijamy???
zapodalem S na zabek w dol z sl nad 15700 na skalpa
lepiej daj pomysla na Edka co przed mnutkam iczy wycisna jeszcze na ostanie maksy 12570 78 ?? czy moze wyzej mam takie opcje pod mninutki jeszcze dane z USA
Jak dla mnie układ sił jest na L na edku ----- i sytuacja techniczna diametralnie inna niż na kabluNowy123 pisze:Bemowo1 pisze:odbijamy, czy przebijamy???
lepiej daj pomysla na Edka co przed mnutkam iczy wycisna jeszcze na ostanie maksy 12570 78 ?? czy moze wyzej mam takie opcje pod mninutki jeszcze dane z USA
Na edku pokonaliśmy 100 EMA - zakładam jednak atak na 200 EMA, która jest wyżej....
Cały układ falowy (ostatnie wzrosty) jak na ten moment nie ma charakteru impulsu - wygląda jak rozbudowany układ korekcyjny.
Na dziennym nadal w kanale spadkowym - może test potencjalnej bandy kanału będą realizowali
edek - M30
wskazany przedział to silne miejsce do pokonania, H1 także jest na L
tam szukałbym L - to plan na jutro

Bemowo1 pisze:Jak dla mnie układ sił jest na L na edku ----- i sytuacja techniczna diametralnie inna niż na kabluNowy123 pisze:Bemowo1 pisze:odbijamy, czy przebijamy???
Na edku pokonaliśmy 100 EMA - zakładam jednak atak na 200 EMA, która jest wyżej....
Cały układ falowy (ostatnie wzrosty) jak na ten moment nie ma charakteru impulsu - wygląda jak rozbudowany układ korekcyjny.
Na dziennym nadal w kanale spadkowym - może test potencjalnej bandy kanału będą realizowali
edek - M30
wskazany przedział to silne miejsce do pokonania, H1 także jest na L
tam szukałbym L - to plan na jutro
a moze juz dzis