co wy na EDKA z kiedrunkem 12650 ?? korekty dalszej
pl-samurai pisze:Dla mnie fenomenem jest eur/jpy gdzie nie otworzysz to L![]()
![]()
![]()
![]()
do 149.200, a potem Spl-samurai pisze:Dla mnie fenomenem jest eur/jpy gdzie nie otworzysz to L![]()
![]()
![]()
![]()
Jezu Kochany zaciskam zęby żeby spadło Sp500 bo nie zasnę dzisiajNowy123 pisze:to tyle z SP500 teraz powrot do glownego zrodlawaluty
póki co to tak nie pewnie sobie krąży SP, a duże pozycje masz otwarte ?rambo80 pisze:Jezu Kochany zaciskam zęby żeby spadło Sp500 bo nie zasnę dzisiajNowy123 pisze:to tyle z SP500 teraz powrot do glownego zrodlawaluty
Zbyt daleko posunięta interpretacja z Twojej strony.highend pisze:sugerujesz S teraz?karnak pisze:Nowy123 od kiedy oddałeś L, jak się nie mylę przy ok.1960 ciągle walczysz z trendem wzrostowym i taka jest prawda, a powinno się do tej pory być na L..
2085 górne ograniczenie kanału wzrostowego u mnie. O ile go nie wybije górarambo80 pisze: Jezu Kochany zaciskam zęby żeby spadło Sp500 bo nie zasnę dzisiaj
Tylko to trzeba umiećkarnak pisze: I po co tak robić, jak można lepiej i przyjemniej, po prostu siedzieć na tył.. z L i spokojnie czekać na sygnał słabości.
0,1 lota jedna pozycja ale dla mnie to dużopawebr pisze:póki co to tak nie pewnie sobie krąży SP, a duże pozycje masz otwarte ?rambo80 pisze:Jezu Kochany zaciskam zęby żeby spadło Sp500 bo nie zasnę dzisiajNowy123 pisze:to tyle z SP500 teraz powrot do glownego zrodlawaluty