sugerujesz S teraz?karnak pisze:Nowy123 od kiedy oddałeś L, jak się nie mylę przy ok.1960 ciągle walczysz z trendem wzrostowym i taka jest prawda, a powinno się do tej pory być na L..
DayTrading: Wtorek 18.11.2014
Re: DayTrading: Wtorek 18.11.2014
FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
a jeszcze take cos i gdzie nastepne dobieram
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
to ja poczekam az juz winda sie zatrzyma, zjedzie troche na dol i ja na niebieskiej strzałce wsiade i pojade znowu w gore 
Myśleć i działać jak Goldman !
ja swoje oddalem 1960 80karnak pisze:Nowy123 od kiedy oddałeś L, jak się nie mylę przy ok.1960 ciągle walczysz z trendem wzrostowym i taka jest prawda, a powinno się do tej pory być na L.![]()
Wiem, wiem zarobisz kiedyś na tych S i masz depo, by na nich siedzieć do 2200.![]()
to nie walka z trendem moje zagrana daly krocie zarobic nie mowiac juz o ostatnich shortach na SP500 czy dax ja ne narzekam ty zbieraj L a ja zbieram znowu Shorty
Ostatnio zmieniony 18 lis 2014, 20:32 przez Nowy123, łącznie zmieniany 1 raz.
kabel pachnie hadesem
Chodzi o to, że L zarabia powoli, a S szybko (zjazd w kilka dni, tydzien)... wiec amatorow szybkiej kasy nie brakuje. Udaje sie tylko nielicznym (na S), reszta wymieka (SL lub MC
)
FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
gold
co do SP500 to zgadzam się z Nowym co do brania shortów - zjazd w dół może być już jutro
poza tym pokazywałem już na wolumenach jak to wygląda - to jest wykańczanie wzrostów, realizowanie zysków, zrobią nowy szczyt i będzie zwała
jeszcze będziecie dziękować 
PS. oczywiście każdy niech robi jak uważa - ja nikogo do brania S nie namawiam, ale branie teraz longów to jest czysta głupota
PS. oczywiście każdy niech robi jak uważa - ja nikogo do brania S nie namawiam, ale branie teraz longów to jest czysta głupota
highend pisze:Chodzi o to, że L zarabia powoli, a S szybko (zjazd w kilka dni, tydzien)... wiec amatorow szybkiej kasy nie brakuje. Udaje sie tylko nielicznym (na S), reszta wymieka (SL lub MC)
o toz to SP500 u mnie to moze 1/3 po prostu poluje znowu na szybki ruch z Shortow a ze trzeba poczekac chwile coz
eur/gbp
rajd do góry powinien być kontynuowany
rajd do góry powinien być kontynuowany