Coś w tym jest.Dadas pisze: Zapewniam cię, nie jesteś w stanie wymyślić takiego wskaźnika, którego ktoś już nie napisał.
To sobie sam napisałem.

хостинг картинок бесплатный
Ten drugi widziałem na mql5 market, czy gdzieś w tych okolicach.
Coś w tym jest.Dadas pisze: Zapewniam cię, nie jesteś w stanie wymyślić takiego wskaźnika, którego ktoś już nie napisał.
No witam kolegę Jarka. Oczywiście tej pionowej krechy za free nie wrzucisz ?.JAREK67 pisze: To sobie sam napisałem.
Dadas krzyczy 5 tysi.drendriu pisze:No witam kolegę Jarka. Oczywiście tej pionowej krechy za free nie wrzucisz ?.JAREK67 pisze: To sobie sam napisałem.
Za taką prostą krechę pincet... Ech ciężko sie doją chłopaki ....JAREK67 pisze:No dobra nich będzie.............. pincet?
Ja ci powiem za darmo, że ja sobie stawiam taką krechę, wskaźnikiem oczywiście,Fx_boy pisze:Ja daję 5 dych za info do czego ta krecha ma służyć?
![]()
A ostatnio taki webinar widziałem, że chłop mówił, że gdy 14 dni na d1 pod rząd spada (lub rośnie) to można wstępnie mówić o rozpoczęciu trendu.Fx_boy pisze:Ja daję 5 dych za info do czego ta krecha ma służyć?
![]()
drendriu. Dobrze wiesz, że to nie jest kwestia TEJ krechy.drendriu pisze:Za taką prostą krechę pincet... Ech ciężko sie doją chłopaki ....JAREK67 pisze:No dobra nich będzie.............. pincet?
Na forexie "pierdylion" to mało, od 2-ch miesięcy dość ostro studiuję FF i mam wrażenie, że tam "pierdylion" jest jednostką co najwyżej średniąA chłopaki cudują, pierdylion zależności studiują,
No to ci powiem, że idziesz złą drogą.Fx_boy pisze:Dzięki Dadas, "fufciś" złotych zaoszczędzone.
A pionowa z MT4 nie wystarczy, i dlaczego ma być przerywana?
Jarek więc uchyl rąbka tajemnicy z góry zastrzegam, że nie chcę tej krechy czy czegokolwiek z nią związanego,
nawet za free, po prostu my baby tak mamy tj. babska ciekawość.
Na forexie "pierdylion" to mało, od 2-ch miesięcy dość ostro studiuję FF i mam wrażenie, że tam "pierdylion" jest jednostką co najwyżej średniąA chłopaki cudują, pierdylion zależności studiują,, podobnie zresztą jak na tsd.