Gdzie masz stopa dla tych szortów?freakout pisze:brać shorty i nie marudzić

Gdzie masz stopa dla tych szortów?freakout pisze:brać shorty i nie marudzić
wlasnie mi sie cos ten wykres nie podobal i wyszedlem z tranzakcji, teraz juz wiem coatlanticos pisze:ujek m15 - możliwa potencjalna formacja odwrócenia dla dzisiejszych wzrostów - w ciągu godziny powinno się coś bardziej wyjaśnic wg mnie
https://www.tradingview.com/x/XSuH07DI/
Dax to ja preferuje pisz ze dobre beda leszpe znaczy shorty 9650 okolicepawel328ci pisze:Nowy123 pisze:pawel328ci pisze:hamburgery walą nowe szczyty dax szaleje normalnie urodzaj mnie dzis 4x z daxa wywaliło i konca nie widac tym bardziej ze sp moze dopiero zaczac ciągnąc
tak tak SP500 zaciacz ciagnac to musisz zapakowac LOngi teraz tylko![]()
![]()
-- Dodano: wt 18-11-2014, 18:05 --
a PEjsy zaraz pocisna EDKA nad 12550 tylko zaczna popuszczac SP500 z U J
w Longi nigdy na daxie sie nie bawie badzmy powazni dla Ciebie to tez chyba niezbyt dobre bo tnie S ki
shogomad pisze:Bemowo1 pisze:i ważny poziom,ZielonaMgielka pisze:SPX500 wybija sie z tymczasowej konsolidacji.
Warto poczekac na powrot ceny do tej konsoli przed pakowaniem sie w krotka.
Aktualnie wykres nie pozostawia zludzen co do tego jaki sentyment panuje na gieldzie.
https://www.tradingview.com/x/fmQNz6d4/
wcześniejsze poziomy działały, jednak chyba to mało
...włąściwie to powinniśmy sie martwić czy fedowi nie zabraknie papieru
pawebr pisze:zarzuciłem shorta na SP500 mam nadzieję że się spełni
Kod: Zaznacz cały
zerohedge pisał o tym juz od dawien dawna, o manipulacji, o tajemniczych zgonach bankierów, itp.. zastanawia mnie czemu sip uwaza ze wszystko co sie kreci wokół zh to oszołomy?
Odpowiedz
Odpowiedzi
SiP13 listopada 2014 23:10:00 CET
Ja mam zasadniczy problem z ZH - nie znam bardziej krętackiego, pełnego oszustw portalu finansowego,tak dużego i tak pozycjonującego się na jedynych sprawiedliwych jak właśnie ZH.
ZH jest mistrzem manipulacji. Przykładowo dzisiaj jest o spadkach na popyt na złocie?
Gold Demand in China Slumps 37% Amid Drive to Root Out Graft
Gold demand in China shrank for a third quarter as slumping prices failed to boost the purchases of bars, coins and jewelry in the world’s biggest user and officials pressed on with a nationwide anti-graft campaign.
Buying by Asia’s largest economy tumbled 37 percent to 182.7 metric tons in the three months to September from the same period in 2013 as last year’s price-driven surge in demand wasn’t repeated, the World Gold Council said in a report today. India was the only Asian economy tracked by the producer-funded group that bought more bullion than China as usage across the biggest consuming region contracted 15 percent to 473.4 tons.
https://www.bloomberg.com/news/2014-11-13/gold-demand-in-china-slumps-37-amid-campaign-to-root-out-graft.html
Czy Ty widziałeś z tym jedynkę u nich dzisiaj? Ten portal jest żenujący i tylko tyle. ZERO tak naprawdę rzetelności - ZERO.
W sprawie manipulacji to jest inna para kaloszy. Nie znam dużego portalu gdzie o tym nie wspomniano.
jak jest okazja to skubię po te 20pkt, ale nie walczę z trendem - longi też idą w ruchkarnak pisze:Gdzie masz stopa dla tych szortów?freakout pisze:brać shorty i nie marudzić