DayTrading: Wtorek 18.11.2014
- pl-samurai
- Pasjonat
Re: DayTrading: Wtorek 18.11.2014
Czyzby UP na EUR/USD 

Czemu edziu up jak dane dla USD ? 

-
- Gaduła
Na kablu podjazd do 1.5690?
"Nie ma rzeczy niemożliwych, istnieją jedynie trudne do zrealizowania"
- pl-samurai
- Pasjonat
[quote="As7"]Czemu edziu up jak dane dla USD ?
[/quote]
To jest Forex.

To jest Forex.
As7 pisze:Czemu edziu up jak dane dla USD ?
trzeba znowu zrobic czary mary pod dane HFt w dol detal S i wycnke trzeba zrobic

jak widziecie eurjpy ? dalsza kontunuacja wzrostow czy moze jakas glebsza korekta ?
Myśleć i działać jak Goldman !
- atlanticos
- Maniak
jutro są Minutki... Jak kupujesz bilety na koncert to robisz to wczesniej po to zeby miec dobre miejsca ewentualnie wykypujesz karnet na cały sezon na dobre miejsca... Karnety na najlepsze miejscówki na edku mają na cały sezon wykupione hamburgery i londek zdrój... Wiec nie ma możliwosci żeby te miejsca które zajęli skosni ukradkiem wczoraj w nocy im się utrzymały...Skosni moga zajmowac sobie najlepsze miejsca na ujku... ale napewno nie na edku... Beda wycinani równo z trawąAs7 pisze:Czemu edziu up jak dane dla USD ?

"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
atlanticos pisze:wreszcie znalazłem chwile żeby taśmy wrzucic tez do tradingview bo nie chcialo mi sie tu wycinac wykresów z mt4...
Taśmy prawdy????

czy jest gdzieś ich opis? czy po prostu: no bo tak!!!

"Poddający się - nigdy nie wygrywa, a wygrywający - nigdy się nie poddaje"
- ikswezsutram
- Stały bywalec
najlepsze miejsca to były zajmowane w piątek 

Żaba, najlepsza teoria jaką słyszałem w tym roku. Co ważne prawdziwa .atlanticos pisze:jutro są Minutki... Jak kupujesz bilety na koncert to robisz to wczesniej po to zeby miec dobre miejsca ewentualnie wykypujesz karnet na cały sezon na dobre miejsca... Karnety na najlepsze miejscówki na edku mają na cały sezon wykupione hamburgery i londek zdrój... Wiec nie ma możliwosci żeby te miejsca które zajęli skosni ukradkiem wczoraj w nocy im się utrzymały...Skosni moga zajmowac sobie najlepsze miejsca na ujku... ale napewno nie na edku... Beda wycinani równo z trawąAs7 pisze:Czemu edziu up jak dane dla USD ?![]()
ale to tylko moja teoria podparta niczym innym jak łokciem na stole i obserwacją wykresu