Witam
Na wstępie witam wszystkich.
Forum śledzę od kilku miesięcy i staram się uczyć na błędach innych nie na swoich.
Tu wielkie podziękowania dla osób prowadzących dzienniki - obserwując wasze poczynania można bardzo wiele dowiedzieć się zarówno jak należy handlować oraz jak nie należy tego robić.
Do tej pory uczyłem się na kontach demo, ale nadszedł czas na rozpoczęcie nauki realnymi pieniędzmi.
W związku z tym mam pytanie:
Czy możecie polecić jakiegoś brokera który:
1. Ma niski spread dla gold.
2. Min depozyt 200$-500$
3. Małe opóźnienia, rzadkie awarie serwerów
Oraz na wszelki wypadek - jestem optymistą
4. Po kilku, kilkunastu zyskownych transakcjach - nie zaczną się opóźnienia w zamykaniu zleceń itp.
5. Wypłacaliście kilkakrotnie bezproblemowo pieniądze.
Pozdrawiam
Broker Surowce
Re: Broker Surowce
Witaj,
Do tego opisu dobrze pasuje Dukascopy Europe. Min. depozyt 100 USD (są konta w PLN, polski bank, polska obsługa), średni spread na złocie ok. 30 punktów, broker ECN więc nie będzie problemu jeśli chodzi o sposób handlu czy duże zarobki. I chyba co najważniejsze przy takim depozycie - możliwość gry pojedynczymi uncjami, a nie wielokrotnościami w postaci lotów. Możesz zawrzeć np. transakcję na 11 uncji.
Polecam przetestować na demie:
http://forexclub.pl/brokerzy/dukascopy- ... unek-demo/
Do tego opisu dobrze pasuje Dukascopy Europe. Min. depozyt 100 USD (są konta w PLN, polski bank, polska obsługa), średni spread na złocie ok. 30 punktów, broker ECN więc nie będzie problemu jeśli chodzi o sposób handlu czy duże zarobki. I chyba co najważniejsze przy takim depozycie - możliwość gry pojedynczymi uncjami, a nie wielokrotnościami w postaci lotów. Możesz zawrzeć np. transakcję na 11 uncji.
Polecam przetestować na demie:
http://forexclub.pl/brokerzy/dukascopy- ... unek-demo/
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu