Nyxa pisze:Macie jakieś opory na EDKU bo ja przez to wszystko trzeźwo nie myślę. ;p
12530 50
Nyxa pisze:Macie jakieś opory na EDKU bo ja przez to wszystko trzeźwo nie myślę. ;p
od kreski do kreski 1,26Nyxa pisze:Macie jakieś opory na EDKU bo ja przez to wszystko trzeźwo nie myślę. ;p
Chyba najbliższy na 1.2560.
Ty też masz, przynajmniej częściowy, o ile tradujesz na MT4.Nyxa pisze:Okej, to w takim razie zastanawia mnie na jakiej podstawie Ty podejmujesz decyzje inwestycyjne? Masz dostęp do głębokości rynku?Dadas pisze:Być może moje gadanie się niektórym nie podoba, al się powtórzę:Nyxa pisze:Według mnie dopóki na trwałe nie przejdziemy 1.25000 na Edku mamy cały czas S. Tylko wkurzające jest to, że tak po prostu z "d..." w godzinę znoszą z górką ostatni dzienny ruch. A granie Longa po wybiciu z trójkąta było kompletnie oderwane od rzeczywistości. Zbyt duże ryzyko ale jak widać opłaciło się.
Co mają wspólnego jakieś trójkąty z rynkiem, popytem i podażą???
I o jakich tutaj niby "wybiciach" jest mowa?
Co one mają wspólnego z rynkiem???
Te pseudo techniki mają jedynie wartość wspomagającą na zasadzie prawdopodobieństwa.
Rynek nie działa według jakichś trójkątów, ani innych figur geometrycznych.
Rynkiem rządzi popyt i podaż.
Najwyraźniej był kontrahent, który zechciał sprzedać sporą ilość tym, co chcieli kupić.
I nic tu poza tym nie ma, żadnych tajemnych zasad.
Co do korekty, to w pełni się zgadzam, jakieś 100Nowy123 pisze:patrzac na U zwiaston zjazdu na SP500 sie szykuje