Moja, jak to nazwałeś "fantazja" rzadko mnie myli.rambo80 pisze:bobo28 pisze:dlaczego tak sądzisz?Dadas pisze:Edek na danych do góry.
masz chłopie fantazję nie ma co
Wg AT jesteśmy poza LUKĄ przed weekendem a co możeNowy123 pisze:co znowu czapa przy 12500
A o jakich to zasadach ty piszesz?Nyxa pisze:Forex jest jednak popier***ony. Grasz według zasad i tak Cię wypierniczą w ciągu godziny, a od wczoraj czekasz na wybicie z trójkąta, osiągnięcie zasięgu. I co?
Każdy czekał. Nie dali zarobić i tyle. Za prost to by było. Od czas do czasu musza coś wiwinąć.Nyxa pisze:Forex jest jednak popier***ony. Grasz według zasad i tak Cię wypierniczą w ciągu godziny, a od wczoraj czekasz na wybicie z trójkąta, osiągnięcie zasięgu. I co?
zasada prosta by jak najwece jdetalu wyzeowac lub wyciac i by na stratach zamykaliDadas pisze:A o jakich to zasadach ty piszesz?Nyxa pisze:Forex jest jednak popier***ony. Grasz według zasad i tak Cię wypierniczą w ciągu godziny, a od wczoraj czekasz na wybicie z trójkąta, osiągnięcie zasięgu. I co?
Tu jedyną zasadą jest brak zasad!
Zasady to trzeba mieć co do SL i zarządzania ryzykiem.
tak gra bankstera i duzy kapitalNyxa pisze:Mówię ogólnie, że się gra według przeanalizowanych zagrań (na podstawie analizy technicznej podpartej fundamentami), a im wystarczy godzina żeby zrobić 80 pipsów tak z dupy - w przeciwną stronę. Ale na 1.2500 cofka, dobrze że mam SL na 1.25150. Zastanawia mnie tylko jedno, czy spadki są dalej aktualne? Zobaczmy jak się H4 zamknie. Bo to wybicie już chyba nie aktualne?