Siemanko
szukam jakiejś platformy żeby stać się "dawcą sygnału" takiej jak Zulu ale, żeby można było otwierać przeciwstawne pozycje
, wybierać wielkość zlecenia ( na Zulu nie można ) i żeby transakcja mogła być bez SL ( na eToro nie można ).
fajnie jakby można też było zamknąć częściowo pozycję oraz dokupić do istniejącej otwartej.
-- pt 14-11-2014, 14:53 --
może być też broker który ma Social trading tak jak XTB , ale nie może być XTB z powodu dużych spreadów i kosztów ;/
Zulu Trade
Zulu Trade
Gdyby jakiś Broker zaproponowałby mi swapy na L i S o podobnej wartości ... Zarobiłbym miliony...
..." Tylko zdechłe ryby płyną z prądem "...
Forex Ty stara ..... !!!!
Re: Zulu Trade
Może Darwinex się sprawdzi?
a możesz mi opowiedzieć coś więcej na temat ??alexi13 pisze:Może Darwinex się sprawdzi?
Gdyby jakiś Broker zaproponowałby mi swapy na L i S o podobnej wartości ... Zarobiłbym miliony...
Natknąłem się na tego brokera podczas poszukiwań zastępstwa dla Armady. Spready są w porządku prowizja 0,0025% min depozyt 500EUR. Jednak ostatecznie nie otworzyłem tam konta więc nie jestem w stanie powiedzieć jak działa real. Co do social tadingu to z tego co pamiętam możesz zaimportować historię z dowolnego konta MT4 lub cTrader i na tej podstawie oni tworzą coś jakby fundusz inwestycyjny, w który ludzie inwestują. Dostajesz z tego 15% wypłacane kwartalnie. Są też oczywiście jakieś dodatkowe bonusy dla najpopularniejszych dawców sygnału. Szczegółowe informacje na temat otwieranych pozycji nie są ujawniane. Tyle pamiętam, więcej możesz przeczytać na ich stronie.
super dzięki pozdro 
-- śr 26-11-2014, 14:50 --
no fajne to w sumie bo nie muszę przedstawiać swojego systemu, liczy się tylko zysk - to jest fajne , a minus tego taki że tylko MT4 a cTrader jeszcze jest w budowie, a wolałbym cTradera. Zobaczymy za jakiś czas ;]
dzięki za info

-- śr 26-11-2014, 14:50 --
no fajne to w sumie bo nie muszę przedstawiać swojego systemu, liczy się tylko zysk - to jest fajne , a minus tego taki że tylko MT4 a cTrader jeszcze jest w budowie, a wolałbym cTradera. Zobaczymy za jakiś czas ;]
dzięki za info