Zulu Trade

Oferta brokererów rynku walutowego Forex oraz opinie użytkowników na ich temat.
Awatar użytkownika
PipsKong
Maniak
Maniak

Zulu Trade

Nieprzeczytany post autor: PipsKong »

Siemanko

szukam jakiejś platformy żeby stać się "dawcą sygnału" takiej jak Zulu ale, żeby można było otwierać przeciwstawne pozycje
, wybierać wielkość zlecenia ( na Zulu nie można ) i żeby transakcja mogła być bez SL ( na eToro nie można ).
fajnie jakby można też było zamknąć częściowo pozycję oraz dokupić do istniejącej otwartej.

-- pt 14-11-2014, 14:53 --

może być też broker który ma Social trading tak jak XTB , ale nie może być XTB z powodu dużych spreadów i kosztów ;/
Gdyby jakiś Broker zaproponowałby mi swapy na L i S o podobnej wartości ... Zarobiłbym miliony...
..." Tylko zdechłe ryby płyną z prądem "...
Forex Ty stara ..... !!!!

alexi13
Bywalec
Bywalec

Re: Zulu Trade

Nieprzeczytany post autor: alexi13 »

Może Darwinex się sprawdzi?

Awatar użytkownika
PipsKong
Maniak
Maniak

alexi13 pisze:Może Darwinex się sprawdzi?
a możesz mi opowiedzieć coś więcej na temat ??
Gdyby jakiś Broker zaproponowałby mi swapy na L i S o podobnej wartości ... Zarobiłbym miliony...

alexi13
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: alexi13 »

Natknąłem się na tego brokera podczas poszukiwań zastępstwa dla Armady. Spready są w porządku prowizja 0,0025% min depozyt 500EUR. Jednak ostatecznie nie otworzyłem tam konta więc nie jestem w stanie powiedzieć jak działa real. Co do social tadingu to z tego co pamiętam możesz zaimportować historię z dowolnego konta MT4 lub cTrader i na tej podstawie oni tworzą coś jakby fundusz inwestycyjny, w który ludzie inwestują. Dostajesz z tego 15% wypłacane kwartalnie. Są też oczywiście jakieś dodatkowe bonusy dla najpopularniejszych dawców sygnału. Szczegółowe informacje na temat otwieranych pozycji nie są ujawniane. Tyle pamiętam, więcej możesz przeczytać na ich stronie.

Awatar użytkownika
PipsKong
Maniak
Maniak

super dzięki pozdro :D

-- śr 26-11-2014, 14:50 --

no fajne to w sumie bo nie muszę przedstawiać swojego systemu, liczy się tylko zysk - to jest fajne , a minus tego taki że tylko MT4 a cTrader jeszcze jest w budowie, a wolałbym cTradera. Zobaczymy za jakiś czas ;]

dzięki za info

ODPOWIEDZ