DayTrading: Poniedziałek 10.11.2014
Re: DayTrading: Poniedziałek 10.11.2014
mam eske na edku ale cos mam takie porzeczucie ze wytna wszystkie stopy i pojada troche wyzej niz sie Nam wydaje 

Myśleć i działać jak Goldman !
Sp500 dzis lub jutro konczymy zabawe
2040 2050 tak ze obstawiam jeszcze jedno UP na U J i zabeki w dol na kablu AUD kiwi

siedze własnie w L-ce na ujku na wybiciu z flagi M15. Dużo do realizacji nie mi nie zostało.Nowy, myślisz , że jeszcze podbije troche do góry?
Pozdr
Pozdr
Pomyślności.
damsx6 pisze:siedze własnie w L-ce na ujku na wybiciu z flagi M15. Dużo do realizacji nie mi nie zostało.Nowy, myślisz , że jeszcze podbije troche do góry?
Pozdr
czemu pytasz nowego o to co on goldman?

AIM FOR THE IMPOSSIBLE!
damsx6 pisze:siedze własnie w L-ce na ujku na wybiciu z flagi M15. Dużo do realizacji nie mi nie zostało.Nowy, myślisz , że jeszcze podbije troche do góry?
Pozdr
jak w/w ja nie goldman

Pszenica 505 bym kupował a bawełnę już mam od piątku po 61,52 ( na xtb bo na innych jest dolara wyżej )highend pisze:Dziś ultraważny miesięczny raport WASDE nt zbóż i bawełny.
Wróżka mówi: bawełna up, pszenica down, soja-kukurydza bez zmian
Jakkolwiek zazwyczaj wszystkie są skorelowane ze sobą
może więc jest okazja do podkupienia pszenicy (na L) - fajnie jakby się kolega Rexex wypowiedział (jeśli tu jest).
co poza tym, rubel się umacnia, dolar się osłabia? ropa jak piszecie rośnie..... czemu chcecie eSki w edka zatem walić?
podobno jak Putin zacznie gaz sprzedawać za ruble to USA ma przewalone
hehe wybaczcieDavidFx pisze:damsx6 pisze:siedze własnie w L-ce na ujku na wybiciu z flagi M15. Dużo do realizacji nie mi nie zostało.Nowy, myślisz , że jeszcze podbije troche do góry?
Pozdr
czemu pytasz nowego o to co on goldman?

Pomyślności.
xPulsy obwieścili już zakończenie 5 fali na złocie:
Pięcofalowa struktura została już zrealizowana i nie wykluczone, że obecnie znajdujemy się w pierwszej fali wzrostowej korekty ABC. W szerokim horyzoncie czasowym nadal będziemy jednak pozostawać pod presją podaży co wynika z oczekiwań dotyczących wzrostu stóp procentowych w USA.
Read more: http://xpuls.pl/realizacja-zyskow-na-zl ... z3IfX17EsQ
Pięcofalowa struktura została już zrealizowana i nie wykluczone, że obecnie znajdujemy się w pierwszej fali wzrostowej korekty ABC. W szerokim horyzoncie czasowym nadal będziemy jednak pozostawać pod presją podaży co wynika z oczekiwań dotyczących wzrostu stóp procentowych w USA.
Ja tam czekam jak spadnie do 1153.70 i wtedy dość pewne wejście Gartley ( oby doszło do pola startowegomelpomena pisze:xPulsy obwieścili już zakończenie 5 fali na złocie:

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
rexex pisze: Pszenica 505 bym kupował a bawełnę już mam od piątku po 61,52 ( na xtb bo na innych jest dolara wyżej )
no proszę, a kiedyś pisałeś, że w bawełne L wchodzisz jak przebije 70

ale to dobry znak, bo ja też w L

a jakie TP na bawełnę myślisz?

a pszenica okolice 500-505 jak pozwolą to też walę L

a na razie cisza i spokój.
FB: highendforex - Tańczący z Wykresami