DayTrading: Piątek 07.11.2014
Re: DayTrading: Piątek 07.11.2014
DLa mnie ważne, żeby jeszcze Edward sobie leciał na ryjek nie śpieszy mi się z zamknięciem pozycji 

caly czas smierdza mi te spadki na edku, mamy 5 min zeby zamknac sie powyzej 1.2380, jak sie tak stanie to dalej bedziemy w kanale spadkowym na dolnej bandzie a gorna banda to okolice 2660 i tam dopiero bede wchodzil w S a jak nie to omijam edka szerokim lukiem.melpomena pisze:To co - po danych (5,8%) kontynuujemy drogę dolara ku niebu?
edit: ryzyk fizyk, poszla L na edku 1.2375, SL 25 pips ponizej dolka, pozycja mala, co najwyzej na dobra wódeczke

Ostatnio zmieniony 07 lis 2014, 15:01 przez niceone, łącznie zmieniany 1 raz.
niech zgadne....QE3 było wielkim sukcesem. To co przymknęliśmy ostatnio to sie nic nie stało bo BoJ przejał pałeczkę, szkoda ,ze EBC nie chciało drukować, ale tak to jest z Niemcami - zawsze sie stawiają. Ach za pare miechów jak sie japonia wypsztyka robimy QE4 ale takie już bez terminów bo to bez sensu . Możenie je nazwać QE forevermajor1987 pisze:A co dzisiaj Janet będzie ciekawego mówić?

ta kpatrze na d1 na U J co wyrysua
dzis
tak obstawiam ponedzialek wtorek na SP500 juz sa przy gornej bandzie chyba ze dzis sie zacznie

tak obstawiam ponedzialek wtorek na SP500 juz sa przy gornej bandzie chyba ze dzis sie zacznie

shogomad pisze:niech zgadne....QE3 było wielkim sukcesem. To co przymknęliśmy ostatnio to sie nic nie stało bo BoJ przejał pałeczkę, szkoda ,ze EBC nie chciało drukować, ale tak to jest z Niemcami - zawsze sie stawiają. Ach za pare miechów jak sie japonia wypsztyka robimy QE4 ale takie już bez terminów bo to bez sensu . Możenie je nazwać QE forevermajor1987 pisze:A co dzisiaj Janet będzie ciekawego mówić?

"Myśl przez 364 dni w roku, a jeden dzień pracuj, będziesz miał więcej kasy niż ten, który pracuje przez 364 dni a jeden dzień myśli"
ja już otworzyłem pozycję na S także jak lekko skoczy to przeżyję zapas mam spory i tak jak Ty liczę na spadki w okolice 1950Nowy123 pisze:ta kpatrze na d1 na U J co wyrysuadzis

-- Dodano: 07 lis 2014, 15:08 --
shogomad pisze:niech zgadne....QE3 było wielkim sukcesem. To co przymknęliśmy ostatnio to sie nic nie stało bo BoJ przejał pałeczkę, szkoda ,ze EBC nie chciało drukować, ale tak to jest z Niemcami - zawsze sie stawiają. Ach za pare miechów jak sie japonia wypsztyka robimy QE4 ale takie już bez terminów bo to bez sensu . Możenie je nazwać QE forevermajor1987 pisze:A co dzisiaj Janet będzie ciekawego mówić?
czyli nie spodziewamy się przez to już jakich większych ruchów na Edku

Heh, czyżby szczyt na SP500 po NFP? Wcześniej (luty-czerwiec) chyba ze 3 razy w ciągu pół godziny po publikacji ustanawiali lokalne szczyty.
Coraz mniej mi się ta BOSSA podoba, 14:54-14:56 brak płynności na DAX - kropki na wykresie i nie można było otwierać/zamykać pozycji. Już kiedyś na DAX wywinęli numer ze szpilą, pamiętam, że komuś wtedy złapało TP - czy wiadomo, jak to się skończyło?
Coraz mniej mi się ta BOSSA podoba, 14:54-14:56 brak płynności na DAX - kropki na wykresie i nie można było otwierać/zamykać pozycji. Już kiedyś na DAX wywinęli numer ze szpilą, pamiętam, że komuś wtedy złapało TP - czy wiadomo, jak to się skończyło?
patrze na nasza babanowa wig20 i c orobia na EDKU i U J ze po szybkiej akcji shortowej mozemy miec dzis odwrot i na SP500 i na U J http://www.zerohedge.com/news/2014-11-0 ... -whiplashe
eurcad zamkniety z precyzja snajpera. Teraz czekamy co Pani Yellen powie
96400 oczekuje korekty i up na usdchf.

Myśleć i działać jak Goldman !
Karnak, prośba, wrzucił byś h1 i d1 na edku swój wykres?
dzieki
dzieki