DayTrading: Wtorek 04.11.2014
Re: DayTrading: Wtorek 04.11.2014
kangurro troche zjechał, ciekawe czy dojdzie do tp.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Myśleć i działać jak Goldman !
Nowy123 pisze: a moze jednak z edkie podjada wyzejw takim ukladzie jak by jaks mala D w dol na U J robli bo cos pejsy probuja Edka podbic
Może przygotowanie pod czwartek? Niby rynki nie oczekują niczego od Draghiego, ale z drugiej strony, zauważam, że niektórzy liczą na niespodziankę na wzór BoJ i posłanie edka w dół, więc nie byłoby to głupie.

o drukarni jak BOJ w UE mozna zapomniec moim zdaniemMat2314 pisze:Nowy123 pisze: a moze jednak z edkie podjada wyzejw takim ukladzie jak by jaks mala D w dol na U J robli bo cos pejsy probuja Edka podbic
Może przygotowanie pod czwartek? Niby rynki nie oczekują niczego od Draghiego, ale z drugiej strony, zauważam, że niektórzy liczą na niespodziankę na wzór BoJ i posłanie edka w dół, więc nie byłoby to głupie.
bedzie skup ale nie na tak olbrzymia skala jak BOJ czy FED
ema100 h1, edNowy123 pisze:U j za dzua to ta korekta ne jest ale moze teraz jada na D i jeszcze C w dol i luke domknac z Niedzieli
-- Dodano: wt 04-11-2014, 17:14 --
i ogolnie szukac jakis poziomow do odnawianie longow na U J i shortow na EUR USD
-- Dodano: wt 04-11-2014, 17:23 --
a moze jednak z edkie podjada wyzejw takim ukladzie jak by jaks mala D w dol na U J robli bo cos pejsy probuja Edka podbic
Jutro też jest dzień.
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
Takiego pokazu siły byków dawno nie widziałem na edku. Kangur i Kabel nie podzielają entuzjazmu.
The only way is up
Fajna okazja na mały skalp z longiem na edku była, wybicie z trójkąta od Pana z żabą
Ciekawe czy dają rade podjechać do 50 fibo fali 3
1.260 Tam bym już szukał S. 1.263 zbyt odległe i raczej nie powinni testować tego oporu. Na niego przyjdzie czas po fali 5 gdy bd robić duże ABC w fali II
Sell limity ustawiłem na 1.25950 a 1.26092 może dojadą

Sell limity ustawiłem na 1.25950 a 1.26092 może dojadą

Ostatnio zmieniony 04 lis 2014, 16:53 przez As7, łącznie zmieniany 1 raz.

juz po zabawie :)czy eszcze cos wymysla

a ja utknałem z cadem
Poloz o forward guidance gada, ze cad niby lepszy jak slabszy a to ani w lewo ani w prawo 

- atlanticos
- Maniak
patrzac na inne pary to na edku jeszcze polowy drogi nie ma - kabel dopiero łyżwy zapina...Nowy123 pisze:![]()
![]()
![]()
![]()
juz po zabawie :)czy eszcze cos wymysla
"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
cos w pomiedzy 12577 12590