Dzieki, ja juz w piatek ostrzej sie ustawiłem na górze ale jakos nie maja siły na wiecej jak 100pDadas pisze:
Zgasiłes Ske?? ja trzymam ale powoli mi sie to nudzi.
Dzieki, ja juz w piatek ostrzej sie ustawiłem na górze ale jakos nie maja siły na wiecej jak 100pDadas pisze:
Zależy od układu, ale od 5 min do 2 godzin zazwyczaj.shogomad pisze:Dadas..a jak można wiedzieć jak długie są zwykle twoje pozycje ( tak przeciętnie czas trwania ) ?
Tak, wyszedłem, wszedłem jeszcze raz, ale pary niet, to wyszedłem.pawel328ci pisze:Dzieki, ja juz w piatek ostrzej sie ustawiłem na górze ale jakos nie maja siły na wiecej jak 100pDadas pisze:
Zgasiłes Ske?? ja trzymam ale powoli mi sie to nudzi.
shogomad pisze:Ale żniwa na Oil. Nie wiadomo gdzie Take Profit ustawiać bo człowiek nie nadąza z pozycjami. Dla tradera 5M jak ja co jeszcze dużo nie widział to prawdziwy szok. Ale będzie korekta...ktoś ma pomysł gdzie pierwszy poważniejszy nawrót ?
grzelulukas pisze:shogomad pisze:Ale żniwa na Oil. Nie wiadomo gdzie Take Profit ustawiać bo człowiek nie nadąza z pozycjami. Dla tradera 5M jak ja co jeszcze dużo nie widział to prawdziwy szok. Ale będzie korekta...ktoś ma pomysł gdzie pierwszy poważniejszy nawrót ?
- chyba tylko On wie gdzie,
dla tych co zebrali te Ski
To samo chciałem pisać apropo tej świeczki 1Hshogomad pisze:grzelulukas pisze:shogomad pisze:Ale żniwa na Oil. Nie wiadomo gdzie Take Profit ustawiać bo człowiek nie nadąza z pozycjami. Dla tradera 5M jak ja co jeszcze dużo nie widział to prawdziwy szok. Ale będzie korekta...ktoś ma pomysł gdzie pierwszy poważniejszy nawrót ?
- chyba tylko On wie gdzie,
dla tych co zebrali te Ski
niżej już tylko minima z 2011 i 2012 roku blisko siebie![]()
![]()
swieca na 1H budzi respekt...ahh gdyby tak mieć wiekszy budzet na takie okazje choć raz w życiu