DayTrading: Poniedziałek 03.11.2014
Re: DayTrading: Poniedziałek 03.11.2014
Nie spodziewałem się, że w nocy edek aż tyle zleci, ale moim zdaniem było to polowanie na stopy. Każdy ma swoją strategię gry. Moja dzisiaj okazała się dobra.
The only way is up
Powtórzę tobie, może tym razem zrozumiesz, chociaż wątpię:TsunamiPL pisze:Nie spodziewałem się, że w nocy edek aż tyle zleci, ale moim zdaniem było to polowanie na stopy. Każdy ma swoją strategię gry. Moja dzisiaj okazała się dobra.
Rynek ma głęboko w życi, czego ty się spodziewałeś

Tego typu strategia jest z założenia niedobra.
I ponownie, twoje zdanie w tym temacie się nie liczy.
widzę że inkwizytor dadas nadal na siłe próbuje nawracać "niewiernych" na jedyną słuszną wizję made in dadasDadas pisze:Powtórzę tobie, może tym razem zrozumiesz, chociaż wątpię:TsunamiPL pisze:Nie spodziewałem się, że w nocy edek aż tyle zleci, ale moim zdaniem było to polowanie na stopy. Każdy ma swoją strategię gry. Moja dzisiaj okazała się dobra.
Rynek ma głęboko w życi, czego ty się spodziewałeś![]()
I ponownie, twoje zdanie w tym temacie się nie liczy.

Ostatnio zmieniony 03 lis 2014, 10:49 przez lukpiasek, łącznie zmieniany 1 raz.
Nigdy nie kłóć się z idiotami bo najpierw spróbują cie sprowadzić do swojego poziomu a później spróbują pokonać doświadczeniem 

gdzieś we wskazane rejony dobrze byłoby spaść
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
tak to widzeBemowo1 pisze:gdzieś we wskazane rejony dobrze byłoby spaść

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Myśleć i działać jak Goldman !
Nawet jedna nawrócona dusza jest wystarczającą nagrodą!lukpiasek pisze:widzę że inkwizytor dadas nadal na siłe próbuje nawracać "niewiernych" na jedyną słuszną wizję made in dadasDadas pisze:Powtórzę tobie, może tym razem zrozumiesz, chociaż wątpię:TsunamiPL pisze:Nie spodziewałem się, że w nocy edek aż tyle zleci, ale moim zdaniem było to polowanie na stopy. Każdy ma swoją strategię gry. Moja dzisiaj okazała się dobra.
Rynek ma głęboko w życi, czego ty się spodziewałeś![]()
I ponownie, twoje zdanie w tym temacie się nie liczy.![]()

A ja tylko pokazuję prawdę o rynku, nie żadną moją wizję.
I ta prawda jest dokładnie taka, jak w cytacie.
Rynek jest totalnie niewrażliwy na nasze opinie.
Wyczyści konto, niezależnie od naszego zdania.
Dadas pisze: Jeżeli za kilka lat będziem mieli energię fuzji powszechnie dostępną, to ekonomią musi ulec rewolucji.
UFO-ludy nas w tym kierunku uczą.
To dlatego OIL leci na łeb na szyje....OPEC już to wie, i chcą w rok-dwa wytargać z rynku ile sie jeszcze da.
Widzę pokrewną duszę. Tylko tego UFO nie rozumiem

Co do twojej strategi Dadas to dobrze cie zrozumiałęm , że np. na 5 twoich snajperskich wejść w pozycje 4 kończa sie stop losami ( ale już podniesionymi - wychodzisz na zero ) a jedno kończy sie załapaniem dłuższego trendu na którym zarabiasz ?
Jeśli dobrze rozumiem to przy skutecznym wyłapywaniu momentu wejścia to prawie nie tracisz ?
Pytam się ,że ciekawości bo też próbuje wyłapywać zmiany trendów krótkoterminowych tylko u mnie wejść " w dobrą stronę" jest ok 32% i myśle ,że rzut monetą byłby już lepszym indykatorem kierunku

Dobrze kombinujesz.shogomad pisze:Dadas pisze: Jeżeli za kilka lat będziem mieli energię fuzji powszechnie dostępną, to ekonomią musi ulec rewolucji.
UFO-ludy nas w tym kierunku uczą.
To dlatego OIL leci na łeb na szyje....OPEC już to wie, i chcą w rok-dwa wytargać z rynku ile sie jeszcze da.
Widzę pokrewną duszę. Tylko tego UFO nie rozumiem![]()
Co do twojej strategi Dadas to dobrze cie zrozumiałęm , że np. na 5 twoich snajperskich wejść w pozycje 4 kończa sie stop losami ( ale już podniesionymi - wychodzisz na zero ) a jedno kończy sie załapaniem dłuższego trendu na którym zarabiasz ?
Jeśli dobrze rozumiem to przy skutecznym wyłapywaniu momentu wejścia to prawie nie tracisz ?
Pytam się ,że ciekawości bo też próbuje wyłapywać zmiany trendów krótkoterminowych tylko u mnie wejść " w dobrą stronę" jest ok 32% i myśle ,że rzut monetą byłby już lepszym indykatorem kierunku(próba 100 ostatnich wejść - wiem ,ze jeszcze mała )
Tylko, że czasem tracę, bo zrobię głupotę, czyli próbuję wejść "na wariata".
Dopiero R/R robi mi zysk.
zapodaj statement z jakiegos okresu to się zobaczy bo tak to sobie można tylko pierdu pierduDadas pisze: Dobrze kombinujesz.
Tylko, że czasem tracę, bo zrobię głupotę, czyli próbuję wejść "na wariata".
Dopiero R/R robi mi zysk.

Nigdy nie kłóć się z idiotami bo najpierw spróbują cie sprowadzić do swojego poziomu a później spróbują pokonać doświadczeniem 

Napisz lepiej gdzie sl ustawić.shogomad pisze:-- Dodano: 03 lis 2014, 10:32 --
S na oil aż do 79.534. TP ustawione na 79.676. Wszystko to w perspektywie paru h.

The only way is up