DayTrading: Piątek 31.10.2014
Re: DayTrading: Piątek 31.10.2014
Wkrótce wchodzą pejsy i zacznie się podbijanko na ujku 

The only way is up
Chyba S...na 1h fibo 61,8% pękło po podwójnym ataku i leci na dół.wariatgdynia pisze:Witam pakuje ktos dzis l na ropie
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
W USA jest dźwignia max 50:1.ZbychuM pisze:W tym kraju ludzi traktuje się jak niedorozwinięte małpy, które nie potrafią same decydować o sobie.
I nie możesz się zapisać do brokera zagranicznego.
W GB ludzie uprawiają spread betting, bo jest bez podatku.
Ale chyba nie uważasz, że to jest normalne ? Każdy ma swój rozum i potrafi oszacować ryzyko.
Dadas pisze:W USA jest dźwignia max 50:1.ZbychuM pisze:W tym kraju ludzi traktuje się jak niedorozwinięte małpy, które nie potrafią same decydować o sobie.
I nie możesz się zapisać do brokera zagranicznego.
W GB ludzie uprawiają spread betting, bo jest bez podatku.
w USA 1:50 jest na CFD i akcje a nie ma ze nie moga grac u innego broka
Ostatnio zmieniony 31 paź 2014, 11:27 przez Nowy123, łącznie zmieniany 1 raz.
shogomad pisze:Chyba S...na 1h fibo 61,8% pękło po podwójnym ataku i leci na dół.wariatgdynia pisze:Witam pakuje ktos dzis l na ropie
a zauważyłeś, że ropa pięknie odbiła od LT spadkowej (wybitej wcześniej) ?
poza tym na M5 widać, że idzie do góry
FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
Uuu, idealista jesteś.ZbychuM pisze:Każdy ma swój rozum i potrafi oszacować ryzyko.
Motłoch nie ma rozumu i kieruje się emocją, i tym co mu media wciskają do głowy.
Także rodzice, szkoła, kościół, rząd, społeczeństwo, itd.
Tacy, o których piszesz, to co najwyżej 2-4% społeczeństwa.
Dlatego mamy rządy, systemy zasiłkowe, religie, sekty, liderów, bo większość oczekuje "zbawiciela",
który weźmie za nich całą odpowiedzialność.
Gdyby każdy miał swój rozum i umiał oszacować ryzyko, to mielibyśmy społeczeństwo idealne,
a nikt by nie tracił na Fx i giełdzie.
Trochę źle napisałem. Miałem na myśli to, że każdy powinien sam szacować ryzyko, i ponosić odpowiedzialność za skutki swoich decyzji. Jak ktoś przedobrzy, to jego sprawa, a nie państwa. Państwo powinno pilnować tylko tego, żeby były jasno określone i przestrzegane reguły gry. Uważam, że nakładanie ograniczeń na lewar, to już przekroczenie kompetencji państwa.
Dax ma zamiar domknąć lukę, czy nie ?
Dax ma zamiar domknąć lukę, czy nie ?
nie tykac shortow na U J 1,61 fb wychodzi 113 14
Najlepszymi skutkami FX i w ogóle inwestycji są wakacje w ciepłych krajach ; ) do tych trzeba skutków dążyćZbychuM pisze:Trochę źle napisałem. Miałem na myśli to, że każdy powinien sam szacować ryzyko, i ponosić odpowiedzialność za skutki swoich decyzji. Jak ktoś przedobrzy, to jego sprawa, a nie państwa. Państwo powinno pilnować tylko tego, żeby były jasno określone i przestrzegane reguły gry. Uważam, że nakładanie ograniczeń na lewar, to już przekroczenie kompetencji państwa.

ktoś trzyma L na rzeźniku? : ) ... za małe miałem wczoraj cohones, żeby L przetrzymać, i a krótki TP, cóż, jeszcze nie teraz najwidoczniej ; )

ale, ed na to fibo ładnie wczoraj zareagował i od 1.2625 S się ciągnie ; ) TP: D_S2, nie ma co na weekend trzymać ; )
https://www.tradingview.com/x/sjoyadHi/
bless!
Jutro też jest dzień.
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski