zobaczymy czy masz rację i czy urodziłeś się traderemWarrenB pisze:Na SP chyba gotowe prawe ramięa teraz na 1700

prawe ramię na co - na RGR ? to by wyglądał ten RGR tak samo jak na DAXie wtedy.
zobaczymy czy masz rację i czy urodziłeś się traderemWarrenB pisze:Na SP chyba gotowe prawe ramięa teraz na 1700
trudno się z tym nie zgodzić.... to tylko wina ludzkiego mózgu.WarrenB pisze:Dadas. Obłęd polega na powtarzaniu w kółko tych samych czynności oczekując innych rezultatów. I tak właśnie robią nasi traderzyTrzymamy stratę do stop-out a zysk kasujemy po 10 pips.
Wiem, też tam byłem.WarrenB pisze:Dadas. Obłęd polega na powtarzaniu w kółko tych samych czynności oczekując innych rezultatów. I tak właśnie robią nasi traderzyTrzymamy stratę do stop-out a zysk kasujemy po 10 pips.
Kolejny typowy błąd forexowych handlarzy, manie racjihighend pisze:zobaczymy czy masz rację i czy urodziłeś się traderemWarrenB pisze:Na SP chyba gotowe prawe ramięa teraz na 1700
![]()
prawe ramię na co - na RGR ? to by wyglądał ten RGR tak samo jak na DAXie wtedy.
Ależ ja nie twierdze inaczej. Po prostu wchodzisz z przekonaniem, że wyjdzie na Twoje - a więc z przekonaniem racji.WarrenB pisze: Kolejny typowy błąd forexowych handlarzy, manie racji. Nie muszę mieć racji. Ważne, że potencjalnie stracę 20 pkt a zarobić mogę 288
Prawdahighend pisze:Ależ ja nie twierdze inaczej. Po prostu wchodzisz z przekonaniem, że wyjdzie na Twoje - a więc z przekonaniem racji.WarrenB pisze: Kolejny typowy błąd forexowych handlarzy, manie racji. Nie muszę mieć racji. Ważne, że potencjalnie stracę 20 pkt a zarobić mogę 288
Inaczej byś nie wchodził prawda?
WarrenB pisze: Kolejny typowy błąd forexowych handlarzy, manie racji. Nie muszę mieć racji. Ważne, że potencjalnie stracę 20 pkt a zarobić mogę 288
WarrenB pisze:Prawdahighend pisze:Ależ ja nie twierdze inaczej. Po prostu wchodzisz z przekonaniem, że wyjdzie na Twoje - a więc z przekonaniem racji.WarrenB pisze: Kolejny typowy błąd forexowych handlarzy, manie racji. Nie muszę mieć racji. Ważne, że potencjalnie stracę 20 pkt a zarobić mogę 288
Inaczej byś nie wchodził prawda?
Chyba Wyciskanie indeksów dobiega powoli końca ? za chwile bd atakować nowe szczytyNowy123 pisze:zobaczymy jutro
-- Dodano: czw 30-10-2014, 21:59 --
cofka udana gra pod niaa jutro sie zobaczy co dalej