Brany na dzisiejszym dołku ?Lolo pisze:DAX w kierunku 8800
Short.
DayTrading: Czwartek 30.10.2014
Re: DayTrading: Czwartek 30.10.2014
- atlanticos
- Maniak
jednym słowem piramidowałeś strate pod prąd i tym razem się udało... Zdradzę Ci tajemnicę - piramidowanie straty to MC - jak nie teraz to nastepnym razem więc nie wiem czym się tak podniecasz? I potraktuj to jak radę, a nie atakhighend pisze:markets.com ma ogólnie wysokie spready na waluty, w tym przypadku nie miało to znaczenia.pedro pisze:https://www.tradingview.com/x/Rjz6BLRn/highend pisze:Nawet nie wiem ile to pipsów
ale usdrub trzeba mieć fantazje, żeby to rezać,... spred ile przy takiej zmienności? 300?
Jedno S miałem dziś od szczytu
a drugie brałem tydzień temu i było na minusie. Za to swap rósł codziennie. Chyba nawet większy niż na usd/try.
Oba wyszły na duży plus

"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
A u ciebie już jest dołek i wiesz na pewno, że to dołek?kr85kr pisze:Brany na dzisiejszym dołku ?Lolo pisze:DAX w kierunku 8800
Short.
Bo mnie jakoś wychodzi, że dołka jeszcze nie widać.
Mysle ze w kazdej chwili mozna wziasc, jezeli chchesz go troche potrzymac i male odbicie Ci nic nie robi.kr85kr pisze:Brany na dzisiejszym dołku ?Lolo pisze:DAX w kierunku 8800
Short.
Podłączam się pod tą przestrogę!atlanticos pisze:jednym słowem piramidowałeś strate pod prąd i tym razem się udało... Zdradzę Ci tajemnicę - piramidowanie straty to MC - jak nie teraz to nastepnym razem więc nie wiem czym się tak podniecasz? I potraktuj to jak radę, a nie atakhighend pisze:markets.com ma ogólnie wysokie spready na waluty, w tym przypadku nie miało to znaczenia.pedro pisze:
https://www.tradingview.com/x/Rjz6BLRn/
ale usdrub trzeba mieć fantazje, żeby to rezać,... spred ile przy takiej zmienności? 300?
Jedno S miałem dziś od szczytu
a drugie brałem tydzień temu i było na minusie. Za to swap rósł codziennie. Chyba nawet większy niż na usd/try.
Oba wyszły na duży plus
-- Dodano: czw 30-10-2014, 13:34 --
Otwierać pozycje trzeba na lokalnych przystankach.Lolo pisze:Mysle ze w kazdej chwili mozna wziasc, jezeli chchesz go troche potrzymac i male odbicie Ci nic nie robi.kr85kr pisze:Brany na dzisiejszym dołku ?Lolo pisze:DAX w kierunku 8800
Short.
-
- Gaduła
pewnie putin znowu dolca w rynek rzucił
@ DadasDadas pisze: Otwierać pozycje trzeba na lokalnych przystankach.
To oczywiscie profesjonalne podejscie, gdy ma sie na to czas.
Ja handluje w tej chwili na Deno i tak troche z odskoku.
W przyszlosci, jezeli bede mial wiecej czasu, wowczas cos na real.

- atlanticos
- Maniak
"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Pytam z czystej ciekawości gdzie był otwarty bo ja przy dzisiejszym low się akurat bałamLolo pisze:Mysle ze w kazdej chwili mozna wziasc, jezeli chchesz go troche potrzymac i male odbicie Ci nic nie robi.kr85kr pisze:Brany na dzisiejszym dołku ?Lolo pisze:DAX w kierunku 8800
Short.