DayTrading: Środa 29.10.2014
- dobryfxplayer
- Maniak
Re: DayTrading: Środa 29.10.2014
żaba tak ten trojkat wyglada:
http://www.mql5.com/en/charts/2558204/e ... da-markets
najlepsze to ze w armada markets wychodzi inny i w mforex wychopdzi inny. lol.
http://www.mql5.com/en/charts/2558204/e ... da-markets
najlepsze to ze w armada markets wychodzi inny i w mforex wychopdzi inny. lol.
"Buy right, sit tight." - J. Livermore
LEL, uważasz, że Twoje decyzje mają jakikolwiek wplyw na to co dzieje u takiego swiatowego giganta?highend pisze:Apple będzie miało problem. Sam przesiadłem się z iOS na Androida
poza tym czemu sie przesiadles ? pewnie chcesz sobie pomodować bo nie wiem jaka inna moze byc przyczyna
Że niby co?waller pisze:LEL, uważasz, że Twoje decyzje mają jakikolwiek wplyw na to co dzieje u takiego swiatowego giganta?highend pisze:Apple będzie miało problem. Sam przesiadłem się z iOS na Androida
poza tym czemu sie przesiadles ? pewnie chcesz sobie pomodować bo nie wiem jaka inna moze byc przyczyna
iOS nie da się jailbreak-ować!

LEL? co to znaczy LELwaller pisze:LEL, uważasz, że Twoje decyzje mają jakikolwiek wplyw na to co dzieje u takiego swiatowego giganta?highend pisze:Apple będzie miało problem. Sam przesiadłem się z iOS na Androida

Oczywiście, że moje decyzje nie mają wpływu - co to za głupie myślenie

Czemu się przesiadłem z iPhone na Androida ? Bo był lepszy _dla mnie_.

iOS nadal używam w iPadzie, a OSX Yosemite w MacBooku.
-- Dodano: 29 paź 2014, 14:24 --
Jailbreak nie był mi nigdy potrzebny. Ponadto potrzebnego mi softu nie ma na iOS lub jego odpowiedniki są okrojone (z uwagi na politykę Apple - w szczególności ograniczony Bluetooth).
Patrzę na tą tabelkę - w Japonii udział iOS spadł aż o 15% !
A co myślę o iOS? Ewoluuje znacznie wolniej niż Android....
FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
- roberttheus
- Maniak
Wszyscy drobni inwestorzy juz zapieci w l przed fed ?
windsurfing na falach trendu
Odezwała się gruba ryba z 0.01 lotaroberttheus pisze:Wszyscy drobni inwestorzy juz zapieci w l przed fed ?

Prawda jest taka że tuż przed Fedem lepiej powyskakiwać z pozycji bo wycinka i tak pójdzie w obydwie strony przed właściwym kierunkiem i SL rzędu 30-40 pipsów na pewno nie pomoże.
-
- Gaduła
W takim razie nie jestem drobnym inwestoremroberttheus pisze:Wszyscy drobni inwestorzy juz zapieci w l przed fed ?

TSLA - łoho, otwarcie luka w dół i zjazd.....
Brałem S wczoraj po 242 (zgodnie z tym co pisałem wczoraj rano - trzymam się czasami założeń
).
I zarobiony
, skonsumowany 
Wyniki 5 listopada, guidance: 7800 samochodów dostarczonych, jak będzie mniej: tsla w dół, jak więcej: w górę.
Brałem S wczoraj po 242 (zgodnie z tym co pisałem wczoraj rano - trzymam się czasami założeń

I zarobiony

Wyniki 5 listopada, guidance: 7800 samochodów dostarczonych, jak będzie mniej: tsla w dół, jak więcej: w górę.
FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
u mnie skalpy na cad i aud tylko, pozniej stoje i patrze
roberttheus pisze:Wszyscy drobni inwestorzy juz zapieci w l przed fed ?
- roberttheus
- Maniak
Z moim mikrolot mogą bujac po 100 pipsow w dwie strony a ty ze swoim 1 lotem będziesz sral ze strachu
windsurfing na falach trendu