Moja AT na ED 1h pokazuje, że wsparcie zatrybiło i jest L, ale co inwestor to inne spojrzenieBemowo1 pisze:może będzie trzeba poczekać aż do przyszłego tygodnia - lub piątku, ale h4 jest na S, h1 takżekarnak pisze: Nie da się precyzyjniej w konsoli, byłby za łatwy zarobek, stąd margines pomyłki musi być szerszy==> trzeba wydłużyć interwał inwestycji.
DayTrading: Poniedziałek 27.10.2014
Re: DayTrading: Poniedziałek 27.10.2014
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Coś dla zainteresowanych ceną ropy.
Goldman Sachs ścina prognozy. Większą część 2015roku ropa spędzi w okolicach 75$ za baryłkę.
http://www.marketwatch.com/story/oil-st ... atest_news
Goldman Sachs ścina prognozy. Większą część 2015roku ropa spędzi w okolicach 75$ za baryłkę.
http://www.marketwatch.com/story/oil-st ... atest_news
The only way is up
To bardzo źle - bo nigdy się nie myliszkarnak pisze:Moja AT na ED 1h pokazuje, że wsparcie zatrybiło i jest L, ale co inwestor to inne spojrzenieBemowo1 pisze:może będzie trzeba poczekać aż do przyszłego tygodnia - lub piątku, ale h4 jest na S, h1 takżekarnak pisze: Nie da się precyzyjniej w konsoli, byłby za łatwy zarobek, stąd margines pomyłki musi być szerszy==> trzeba wydłużyć interwał inwestycji.:
Nie przesadzaj, jestem omylny, jak każdy.Bemowo1 pisze:karnak pisze:To bardzo źle - bo nigdy się nie myliszBemowo1 pisze: Nie da się precyzyjniej w konsoli, byłby za łatwy zarobek, stąd margines pomyłki musi być szerszy==> trzeba wydłużyć interwał inwestycji.
Moja AT na ED 1h pokazuje, że wsparcie zatrybiło i jest L, ale co inwestor to inne spojrzenie:
Ropa WTI. Mlot na dziennym. Co prawda czarny..... Ale bardziej L niz S 
Low 79.43 u mnie. Dadas podawał low ropy i tez cos było koło tego.
Moze by tak L ponowić?
Low 79.43 u mnie. Dadas podawał low ropy i tez cos było koło tego.
Moze by tak L ponowić?
FB: highendforex - Tańczący z Wykresami