Ja dotarłem do raportu ssm gdzie 11 banków nie przeszło testów. Na 120 to całkiem ok.
A jeżeli to będzie 11 największych banków ? Chyba nie ilość się liczy, tylko co to są za banki.yeahman pisze:Ja dotarłem do raportu ssm gdzie 11 banków nie przeszło testów. Na 120 to całkiem ok.
Kto wie, w końcu większa korekta zrobiona, więc można rosnąć, ale warto pamiętać o środzie:TsunamiPL pisze:Świece tygodniowe na S&P wyglądają jakbyśmy w przyszłym tygodniu lądowali na 2030-2050 pkt
Sam sobie odpowiem, bo doczytałem na stronie FEDu, że rzeczywiście nie będzie konferencji (na co drugim spotkaniu tak jest), czyli o 20:00 będzie info ile QE zostaje i to wszystko. Jest to o tyle istotne, że wydaje mi się mało prawdopodobne, żeby rozpoczynali QE4 na takim spotkaniu bez konferencji, więc albo zakończą QE albo zostawią jakąś część obecnego, ale to tylko moja opinia, na pewno im bliżej środy tym więcej komentarzy analityków na ten temat się pojawi.laranja pisze:Jak to jest z tym FOMC w środę - o 20:00 podadzą wszystkie informacje o QE (rozmiar skupu lub zakończenie) i potem już nie ma konferencji, tak?
Raczej staram się unikać takich stwierdzeń, ponieważ to nie ja mówię, tylko wykres.yeahman pisze:Dadas jesteś w komentarzach tak tajemniczy jak kieszonkowiec w tramwajuzawsze mozesz powiedzieć "a nie mówiłem" hehe.
A jeżeli to będą najmniejsze banki?ZbychuM pisze:A jeżeli to będzie 11 największych banków ? Chyba nie ilość się liczy, tylko co to są za banki.yeahman pisze:Ja dotarłem do raportu ssm gdzie 11 banków nie przeszło testów. Na 120 to całkiem ok.
tja... i bedzie mega up na indeksach i pompowanie bez koncaTsunamiPL pisze:To był największy dwutygodniowy wzrost S&P od dołka w 2009r. !
Maks 1970 i jazda w dół. Tam ustawiam s (kolejne).highend pisze:tja... i bedzie mega up na indeksach i pompowanie bez koncaTsunamiPL pisze:To był największy dwutygodniowy wzrost S&P od dołka w 2009r. !
sp500 poleci na 2100
a Apple na $120 za akcje.
Ski mają przewalone. Nawet Tesla nie spadnie na $170, tylko urośnie na $270