Nowy123 pisze:"Belka i Kotecki zaklinają dziś PLN aby sie umocnił...czyżby po to aby przed wyborami benz. była poniżej 5 zł?..ale przecież mamy jeszcze RPP"
-- Dodano: pt 24-10-2014, 12:29 --
pewnie graja na umocnienie rubla tezBemowo1 pisze:Ciekawe dlaczego?Nowy123 pisze:Bank Morgan Stanley zalecił „taktyczne” zakupy rosyjskich akcji w zaledwie siedem tygodni po wydaniu rekomendacji „sprzedaj”.
słaby rubel, akcje w cenie barszczu. Wykupią za darmochę
DayTrading: Piątek 24.10.2014
Re: DayTrading: Piątek 24.10.2014
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
rynek to rynek, a moje opinie nie mają nic do rzeczyas28 pisze:było by fajniehighend pisze:coś mi się widzi spory zjazd dzisiaj na indeksach
szkoda że rynek gra w większości przeciwko twoim opiniom

stoimy od rana w miejscu. Hossy brak.
Gdyby jeszcze taki rzeźnik na dziennym rósł... a tez stoi w miejscu.
Gdyby ten drugi (niższy) dołek z wykresu na RSI był wyżej (a nie jest)... to by było "bull divergence".
Ale NIE jest.
FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
Nie stoimy. Korekta szła.highend pisze: stoimy od rana w miejscu. Hossy brak.
zasięgi 8980-9040 dziś DAX ma. 60 punktów. Dla mnie to stanie w miejscu.ZbychuM pisze:Nie stoimy. Korekta szła.highend pisze: stoimy od rana w miejscu. Hossy brak.
wrzucaj wykres DAXa, jak zasłonić loty? dowolnym programem graficznym zamaż, choćby paintem.
-- Dodano: 24 paź 2014, 12:13 --
I taka opinia mnie przekonujerexex pisze: Jeżeli koszt produkcji pszenicy to 600 a kukurydzy 440 to chyba prognozowanie na poziomie 300 za pszenicę jest mało poważne . Kiedyś tam obstawiłem dołek 480 i niewiele się machnąłem

To co - czekasz na jakiegoś DIPa i podbierasz pszenicę, czy zapakowany jestes od dołka i tylko "dajesz zyska rosnąć"

FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
to byłoby cudowne dorżnięcie ; ) ... przez duże DOBemowo1 pisze:dorżną piątkową świnięyeahman pisze:Mamy ten cały trójkacik, wisi on na LT i się kurs decyduje. Wybicie będzie konkretne.
https://www.tradingview.com/x/FQAKfpQm/
aczkolwiek, Pana koncepcyja również zacnie prezentuje się
Jutro też jest dzień.
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
wejda pejsiki toznowu zamotaja troche na Edku i Kablu zobaczymy czy zrobia pump and dump czy dum and pump 
-- Dodano: pt 24-10-2014, 13:44 --
cos to tak spuszczja U J przed wejscie usa
czyzby czarny patek
czy podpucha

-- Dodano: pt 24-10-2014, 13:44 --
cos to tak spuszczja U J przed wejscie usa

na razie dolar sie korekci po wczorajszym breakoucie , zasieg spory jest w dół, na mojej skali okolice okrągłych 11000 , jak zrobia sie zobaczy
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
-
- Gaduła
Dawno nie widziałem tak słabego czwartku i piątku pod względem zmienności. Nawet biurko posprzątałem trochę bo taka nuda. Pisza, że czekają na wyniki spółek z usa, pewnie wtedy będzie można trochę zarobić.
aud w nocy falszywa wdol teraz probija z trojkata gora wyjsc zobaczymy czy bedzie tez falszywka z retestem z 8829 jesli wybija
To już łatwiej mi na drugim metatraderze drugi wykres zrobićhighend pisze:wrzucaj wykres DAXa, jak zasłonić loty? dowolnym programem graficznym zamaż, choćby paintem.

http://www.mql5.com/en/charts/2537675/g ... g-point-of
Nie wiem tylko, czy 3 fala (żółta) za bardzo rozlazła nie jest. Poza tym dół fali 4 (różowej) prawie zahacza o szczyt fali 1, więc jeżeli zaraz nie pójdzie fala 5 up, to cały misterny plan pójdzie w piz....du