DayTrading: Czwartek 23.10.2014
Re: DayTrading: Czwartek 23.10.2014
moze dzis cos indexami potrząsną .. bo tak ni to up ni to down .. konsolaa
Jeżeli komuś by zależało, to pretekst dobry jak każdy inny.as28 pisze:3 tys. wniosków o zasiłek w 300 mln. państwie ma mieć jakieś znaczenie w grze o bilony $?roberttheus pisze:Co wy pierdzielicie edek up dane złe
to normalne bo zauważ że dragi bierze często pod uwagę PMI w swoich decyzjach jako ich fundament a w tym momecie EBC jest very important, - dzisjeszye PMI nei nazwal bym az tak pozytywnymiLoose_wawa pisze:Po danych o bezrobociu... szału nie maspodziewałem się większej dynamiki bardziej namieszały dzisiaj dane o PMI z europy. Może pozytywne dane z gospodarki już zostały zdyskontowane przez rynek w czasie ostatniego rajdu w kierunku 1.26

Zamieszczane przeze mnie wykresy pokazują jedyne słuszne spojrzenie na rynek i stanowią jednoznaczną rekomendacje. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych jest świetnym pomysłem.
- Loose_wawa
- Gaduła
Usługi gorzej natomiast przemysł nie co lepiej od konsensusu... w każdym razie nie wiem jak mam się układać pod rynek. Ostatnio ciągle mnie zwodzi.
Jak ładnie EDek broni poziom ceny na fibo 61.8
GBPJPY// co powiecie na longa na rzeźniku po przejściu przez linię oporu na 173.xxx
GBPJPY// co powiecie na longa na rzeźniku po przejściu przez linię oporu na 173.xxx
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony 23 paź 2014, 15:04 przez Loose_wawa, łącznie zmieniany 1 raz.
a technicznie patrząc to wyjscie dolara z trojkata dzisiaj jednak nie bylo w kij dmuchal , jest bullish
Bo masz Ichimoku, masz Stochastic, masz TrendEnvelopes, a gdzie rynek?Loose_wawa pisze:Usługi gorzej natomiast przemysł nie co lepiej od konsensusu... w każdym razie nie wiem jak mam się układać pod rynek. Ostatnio ciągle mnie zwodzi.
Patrzysz na chmury, linie, przecięcia, kropki, a nie na rynek.
W zasadzie to chyba pozostały na edku ruchy czysto spekulacyjne, aż do jutrzejszego odczytu co do nieruchomości.
Dane o bezrobociu są umiarkowanie pozytywne, więc tylko zepchnęły poniżej oporu.
Zauważcie, że usilnie chce się edku w górę posłać, pewnie odczyt na poziomie 290+ wygenerowałby ruch do 1,27.
Moim zdaniem raczej uświadczymy konsolkę między 1,262-1266 z tendecją do schodzenia do 1,26.
Dane o bezrobociu są umiarkowanie pozytywne, więc tylko zepchnęły poniżej oporu.
Zauważcie, że usilnie chce się edku w górę posłać, pewnie odczyt na poziomie 290+ wygenerowałby ruch do 1,27.
Moim zdaniem raczej uświadczymy konsolkę między 1,262-1266 z tendecją do schodzenia do 1,26.
sp wczoraj wybił dołem kanał wzrostowy, dzisiaj zrobił jego retest i widać już słabość dalszych wzrostów. może uda mu się dzisiaj tąpnąć ponownieVenomouss pisze:moze dzis cos indexami potrząsną .. bo tak ni to up ni to down .. konsolaa
no tylko jena powychodzili to cos moze byc na rzeczy , ze chca jeszcze podpompowac
adk77 pisze:sp wczoraj wybił dołem kanał wzrostowy, dzisiaj zrobił jego retest i widać już słabość dalszych wzrostów. może uda mu się dzisiaj tąpnąć ponownieVenomouss pisze:moze dzis cos indexami potrząsną .. bo tak ni to up ni to down .. konsolaa