DayTrading: Czwartek 23.10.2014
Re: DayTrading: Czwartek 23.10.2014
PMI raczej an pewno będą gorsze, ZEW to już deczko zaprognozował, pytanie tylko jak rynek na to zareaguje, to może być już w cenie.
Zamieszczane przeze mnie wykresy pokazują jedyne słuszne spojrzenie na rynek i stanowią jednoznaczną rekomendacje. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych jest świetnym pomysłem.
Z tym, że na chwilę obecną Edek wygląda jakby chciał retestować 1.27000.
Od kiedy 2 i 4 są na tym samym poziomie a 4 niżej od 1 ???

Zamieszczane przeze mnie wykresy pokazują jedyne słuszne spojrzenie na rynek i stanowią jednoznaczną rekomendacje. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych jest świetnym pomysłem.
dobri,,Dadas pisze:Z tym, że na chwilę obecną Edek wygląda jakby chciał retestować 1.27000.
też to wyczytałem z Twojego obrazka...
imo D_P, a może nawet D_R1, ale to w przypadku złych dancyh popołudniu od pejsatych,
ed h2 https://www.tradingview.com/x/5klRPi04/
Jutro też jest dzień.
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Dada, jak bieżaca H4 siędomknie to może być ciekawie i to bardzo...Dadas pisze:Z tym, że na chwilę obecną Edek wygląda jakby chciał retestować 1.27000.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
- biznesman22
- Stały bywalec
Niski lot i do 1.2580 mozna spokojnie atakować E/U
- roberttheus
- Maniak
Ano, może, może.yeahman pisze:Dada, jak bieżaca H4 siędomknie to może być ciekawie i to bardzo...Dadas pisze:Z tym, że na chwilę obecną Edek wygląda jakby chciał retestować 1.27000.