Heheh, trzeba wziąć popcorn i poczekaćyeahman pisze:Ciekawa ta walka o 1,2840

Heheh, trzeba wziąć popcorn i poczekaćyeahman pisze:Ciekawa ta walka o 1,2840
Toż to ja cały czas w longuyeahman pisze:Papiez ale wtedy nei ma tych emocjitrzeba wejsc i poczekac hehehe
Tak, SL wzięło, i teraz mam jeszcze lepszy R/R bo 6,8 do 68.yeahman pisze:pękło ?Dadas pisze:ja się nie kreuję na wszystkowiedzącego co rynek teraz akurat robi, czy wycina, czy fałszywki puszcza, czy inne bzdury. Pnowny atak na górkę kończy się niepowodzeniem, czyli wchodzę w S i SL mam 7,6 Pipsa
względem potencjalnie 54 Pipsów zysku.
Ciasno wchodzisz %-)...Dadas pisze:Tak, SL wzięło, i teraz mam jeszcze lepszy R/R bo 6,8 do 68.yeahman pisze:pękło ?Dadas pisze:ja się nie kreuję na wszystkowiedzącego co rynek teraz akurat robi, czy wycina, czy fałszywki puszcza, czy inne bzdury. Pnowny atak na górkę kończy się niepowodzeniem, czyli wchodzę w S i SL mam 7,6 Pipsa
Bo mi to ktoś dawno temu powiedział, że czasem trzeba 2 razy za bilet zapłacić, żeby dostać najlepsze miejsce.Mpapiez pisze:Ciasno wchodzisz %-)...Dadas pisze:ja się nie kreuję na wszystkowiedzącego co rynek teraz akurat robi, czy wycina, czy fałszywki puszcza, czy inne bzdury. Pnowny atak na górkę kończy się niepowodzeniem, czyli wchodzę w S i SL mam 7,6 Pipsa
Tak, SL wzięło, i teraz mam jeszcze lepszy R/R bo 6,8 do 68.