DayTrading: Poniedziałek 20.10.2014
Re: DayTrading: Poniedziałek 20.10.2014
http://stooq.pl/q/?s=es.f&c=5m&t=c&a=lg&b=1 moze jakie prawe ramie orgr z celem 1914 20 ??? czy akcja w stylu 2011 drugie denko
czsu jeszcze jest by przed koncem roku zaczac podciagac w pazdzierniku ineksy

jesteś programista zrób proszę backtest trejdów w opraciu o ten twój wskaźnik albo zrób forward test zobaczymy czy da się na tym zarobić w dłuższej perspektywie co ty na to rozwiejemy mit ze da się na tym zarabiaćDadas pisze:Edek tkwi w konsoli pomiędzy 1.27750 a 1.27373 - na mojej platformie.
Pchają cenę do góry, ale zatrzymuje się na tym oporze.
Byki powinny siedzieć w L-kach już od dołu.
Niedźwiedzie powinni czekać na sygnał odworotu.
Tyle jest tutaj filozofii, albo herezji - nic więcej.

Nigdy nie kłóć się z idiotami bo najpierw spróbują cie sprowadzić do swojego poziomu a później spróbują pokonać doświadczeniem 

kabel zrobil wycinke sl nawrotka
UJ moze jakies male abc na 1 h jesli to teraz IV i np na SP500 prawe ramie ??? UJ w takim ukladzie zjazd w okolice pivota tak by sie to ladnie ulozylo hmmm chyba ne trzeba rysowac wiadomo o co chodzi
UJ moze jakies male abc na 1 h jesli to teraz IV i np na SP500 prawe ramie ??? UJ w takim ukladzie zjazd w okolice pivota tak by sie to ladnie ulozylo hmmm chyba ne trzeba rysowac wiadomo o co chodzi
Ja umiem zarabiać przy zastosowaniu moich narzędzi.lukpiasek pisze:jesteś programista zrób proszę backtest trejdów w opraciu o ten twój wskaźnik albo zrób forward test zobaczymy czy da się na tym zarobić w dłuższej perspektywie co ty na to rozwiejemy mit ze da się na tym zarabiaćDadas pisze:Edek tkwi w konsoli pomiędzy 1.27750 a 1.27373 - na mojej platformie.
Pchają cenę do góry, ale zatrzymuje się na tym oporze.
Byki powinny siedzieć w L-kach już od dołu.
Niedźwiedzie powinni czekać na sygnał odworotu.
Tyle jest tutaj filozofii, albo herezji - nic więcej.bo to że da sie zarobić jest oczywiste jak to że małpie też się udało by
Jestem 99,9% przekonany, że ty też byś umiał, gdybyś się na to otworzył.
Co do innych, nie wiem.
Jeżeli chodzi o małpę, to taki test był już dawno na giełdzie robiony i małpa miała o wiele lepsze wyniki niż człowiek.
na razie na uj dobrze m idze ztym abc na 1h zyg zakiem moze sie uda plan taki UJ vs prawe ramie ORGR na SP500
jesli tak to edek UP o okolic 1280
kabel jeszcze bysie pobryndzlowal przy 16150 170 jeszcze troche plan jest na razie U J idzie zgodne z nim
cel pivot plus minus 10 pipsa
jesli tak to edek UP o okolic 1280
kabel jeszcze bysie pobryndzlowal przy 16150 170 jeszcze troche plan jest na razie U J idzie zgodne z nim

Ostatnio zmieniony 20 paź 2014, 13:10 przez Nowy123, łącznie zmieniany 1 raz.
a moim skromnym zdaniem, kabel przed dalszymi spadkami zrobi jeszcze min 1,6200-1,6215 (wykres za chwilę)Nowy123 pisze:kabel zrobil wycinke sl nawrotka
rownosc fal 1 h zygzaka abc na uj 106 70adk77 pisze:a moim skromnym zdaniem, kabel przed dalszymi spadkami zrobi jeszcze min 1,6200-1,6215 (wykres za chwilę)Nowy123 pisze:kabel zrobil wycinke sl nawrotka
nie neguje tej wersji na kablu ale nie wiem czy zdaza

Nowy ale fed dopiero 28-29 chyba? Dziś jelonek ma gdzieś być na konferencji ale ona jest nie o polityce montarnej a o przemyśle i jest jako gość z tego co kojarze
Zamieszczane przeze mnie wykresy pokazują jedyne słuszne spojrzenie na rynek i stanowią jednoznaczną rekomendacje. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych jest świetnym pomysłem.
yeahman pisze:Nowy ale fed dopiero 28-29 chyba? Dziś jelonek ma gdzieś być na konferencji ale ona jest nie o polityce montarnej a o przemyśle i jest jako gość z tego co kojarze
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
yeahman pisze:Nowy ale fed dopiero 28-29 chyba? Dziś jelonek ma gdzieś być na konferencji ale ona jest nie o polityce montarnej a o przemyśle i jest jako gość z tego co kojarze
no tak czasu troche jest

na raze plan jest w/w

-- Dodano: pn 20-10-2014, 13:34 --
pasowalo by pukneli na uj w 106 70 100 % rownosci fal zygzag lub troche nizej na pivota
-- Dodano: pn 20-10-2014, 13:37 --
zygazak 100 % fib na edku to r1 = 12799
-- Dodano: pn 20-10-2014, 13:43 --
nic czekamy na pejsiki co zrobia plan taktyczny jest