Broker fxgm - 5 transakcji objęte ochroną

Oferta brokererów rynku walutowego Forex oraz opinie użytkowników na ich temat.
green7
Maniak
Maniak

Re: Broker fxgm - 5 transakcji objęte ochroną

Nieprzeczytany post autor: green7 »

A może Panowie zanim zaczniecie inwestować i wpłacać kasę warto by się zapoznać z warunkami promocji ?
Są dostępne na stronie http://pl.fxgm.com/Documents/Initial_De ... _Protected (przy okazji ciekawe kto sprzedał moje dane do fxgm)

Ochroną objęte jest pierwsze pięć transakcji, ale mogą one mieć wartość ekspozycji do max 10 tys USD i trwać max 2 dni (jeśli trwają dłużej ochrona nie obowiązuje).
Więc nawet zakładając jakiś duży ruch na danych zbyt wiele z tego nie da się wyciągnąć ....

BTW w regulaminie jest punkt sugerujący, że nie da się nic wypłacić jeśli nie zamknie się tych pierwszych 5 ciu pozycji.
Green
Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
Kondek
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Kondek »

Wiem o tym dokładnie, bo to czytałem ;-) Więc o co chodzi? Fortuny na 0,1 lota nie zarobię, ale zawsze moze coś się uda :-)
Konsekwencja i żelazne zasady to droga do sukcesu

klif
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: klif »

Brokera nie znam, wiec na jego temat sie nie wypowiem, ale co do zasad promocji, to nie sa one zadna nowoscia - nawet polski NS Forex kiedys cos takiego oferowal nowym klientom i dzialalo toto bez problemow.

Przejrzalem pobieznie strone brokera. Czy mi sie wydaje, bo dopiero co otworzylem oczy, czy w ogolnych Terms and Conditions pisza, ze w przypadku organizowania jakichs promocji nalezy zarobic depozyt x 5000, zeby moc wyplacic premie?

Ogolnie sprobowac mozna, ale sugeruje zasilanie rachunku kartami bankow nierobiacym problemow z chargebackiem.

kenaj86
Uczestnik
Uczestnik

Nieprzeczytany post autor: kenaj86 »

I co, ktoś próbował? Jak wyszły zwroty ze stratnych pozycji ?

Awatar użytkownika
xpep
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: xpep »

do mnie tez dzwonili

1. skad maja dane? - no wie pan jak to dzis sie agresywnie pozyskuje klientow

2. dla tych bezpiecznych transakcji jest dzwignia 1:20 i maksymalny czas 24h - powiedzial mi to dopiero "manager" pierwszy koles nie wiedzial nic o tym :)

na koniec perelka taniej perswazji
" w tym tygodniu moge byc dla pana duzo bardziej atrakcyjny niz w przyszlym, pan wplaci te minimalne srodki.... "

jeszcze mi sie przypomnialo, ze pierwszy koles mowil, iz oni sa brokerem MM to znaczy ze oni zarabiaja tylko jesli ja zarabiam :)

Awatar użytkownika
Kuba Brzeziński
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: Kuba Brzeziński »

hej komandosi... i jak tam wasze wyniki . ? jak wygląda sytuacja ? bo do mnie też dzwonili dzisiaj.... podzielcie się wrażeniami
Racja jest jak dupa,każdy ma swoją - J.Piłsudski

Awatar użytkownika
cytrynek
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: cytrynek »

Heh, komandosi zapewne nie zobaczyli już swoich 500 Euro ;)
Zamieszczane przeze mnie analizy i opinie są wyłącznie moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią żadnych rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora.

Awatar użytkownika
Kuba Brzeziński
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: Kuba Brzeziński »

żołnierze idę z ratunkiem... ale póki co muszę opuścić strefę ZERO i poprawić swoje treidy... nie jeden mógłby odsprzedawać sygnały kupna i sprzedaży... też mam takie myśli czasami...ale... no właśnie :) po co ?

jeżeli jeszcze żyjecie do dajcie znać...
Racja jest jak dupa,każdy ma swoją - J.Piłsudski

Artur81x
Uczestnik
Uczestnik

Nieprzeczytany post autor: Artur81x »

czy ktoś z was zarobil majac konto na fxgm.com , dzwonili dzisiaj do mnie , co mylicie o tym ?obiecują zyski na poziomie od 2 do 5 % procent tygodniowo , coś tutaj nie gra czy to realne ? chciałbym spróbować na forexie ? co polecacie ? :D

Awatar użytkownika
Wojta$
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: Wojta$ »

Artur81x pisze:czy ktoś z was zarobil majac konto na fxgm.com , dzwonili dzisiaj do mnie , co mylicie o tym ?obiecują zyski na poziomie od 2 do 5 % procent tygodniowo , coś tutaj nie gra czy to realne ? chciałbym spróbować na forexie ? co polecacie ? :D
Dobrze popytaj u innych dzielnych brokerów , a na pewno znajdziesz kilku takich którzy Ci zagwarantują 8-10% tygodniowo :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Koniecznie sprawdź też ofertę ironfx - mają najlepsze bonusy dla nowych klientów :mrgreen:
A tak serio - ja zawsze odpowiadam im żeby wzieli tyle pożyczek, chwilówek ile się da i sami zainwestowali te pieniądze skoro to taki świetny interes - po co im klienci? Zarobią , kasę oddadzą a to co zostanie to czysty zysk :mrgreen:

ODPOWIEDZ