roberttheus pisze:Nowy a jak Eska widzisz dojedzie do 1.3?
predzej 12700 niz 1,30
roberttheus pisze:Nowy a jak Eska widzisz dojedzie do 1.3?
Highend, czego ty nie rozumiesz?highend pisze:Haha, ok. Indeksy dzis rosną... Ledwo ledwo ale rosną. Wystarczy aby ludzie połapali elek i uwierzyli w odbicie.
Na DT można L - czemu nie
Dziwne bo Apple nie rośniezatem potwierdza sie moja teza ze lepiej sie przerzucić. Teraz poczekam aż urosna indeksy i sie S zapoda. Co ciekawe ujek rośnie i Edek rośnie
Masz mój skrypt i umiesz go stosować.highend pisze:Wszystko rozumiem. Siedzę sobie i patrzę z boku. Nie mam parcia na otwieranie pozycji. Czekam....
highend pisze:Wszystko rozumiem. Siedzę sobie i patrzę z boku. Nie mam parcia na otwieranie pozycji. Czekam....
-- Dodano: 16 paź 2014, 15:58 --
Poza tym Dadas masz racje. Kto dzis złapał L w dołku na daxie ten ma powody do radości
Dadas pisze:Masz mój skrypt i umiesz go stosować.highend pisze:Wszystko rozumiem. Siedzę sobie i patrzę z boku. Nie mam parcia na otwieranie pozycji. Czekam....
Pomyśl, traduj przebicie trendowe linii, możesz nawet tylko od linii do linii.
Wiesz, ja w 2006-tym miałem złoto po 625.Nowy123 pisze:highend pisze:Wszystko rozumiem. Siedzę sobie i patrzę z boku. Nie mam parcia na otwieranie pozycji. Czekam....
-- Dodano: 16 paź 2014, 15:58 --
Poza tym Dadas masz racje. Kto dzis złapał L w dołku na daxie ten ma powody do radości
to trzeba bylo brac jak i SP500 jak pisalemnawet na dt
![]()
a kt ozlapal shorty od 10 000 t otez ma powod do radosc