DayTrading: Środa 15.10.2014
Re: DayTrading: Środa 15.10.2014
dla mnie dzisiaj kabel jest mistrzem 

jak uzyskać parytet na edku -swieca z 03.12 - tu podjada pod 1,053 i wtedy rura w jeden dzien 500 piepek 

Tydzień temu w środę co zrobili z sp500?
analogia środka tygodnia.
Dlatego wole np. Apple. Tam widać, ze bedzie dalej zjazd i mimo podbitki nie dam sie nabrać
-- Dodano: 15 paź 2014, 20:52 --

Dlatego wole np. Apple. Tam widać, ze bedzie dalej zjazd i mimo podbitki nie dam sie nabrać

-- Dodano: 15 paź 2014, 20:52 --
No fajnie, tylko po fakcie patrząc to nie wiem jak bym mógł to wykorzystać.crok. pisze:dla mnie dzisiaj kabel jest mistrzem
FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
jutro na cofce na SP500 zberam jakies longi
na razie edek jest nad-wyraz mocny, ostatnio było odwrotnie skorelowany do indeksów, a teraz mu nawet ta indeksowa odbitka nie przeszkadza
Lepszy 3 dni studiowania Steva Mauro niż 3 lata CJ.
Szukaj darmowych kursów w necie aby zrozumieć dzienną manipulację.
Szukaj darmowych kursów w necie aby zrozumieć dzienną manipulację.
USD JPY
trójkąt
trójkąt
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Wyczytałem, że to Żaneta wystapiła gdzieś by ratować rynek.
Podobno zaczeli mówic o QE4

"Myśl przez 364 dni w roku, a jeden dzień pracuj, będziesz miał więcej kasy niż ten, który pracuje przez 364 dni a jeden dzień myśli"
to japonia rano bedzie mieć +5% do hossyjen-yy pisze:Wyczytałem, że to Żaneta wystapiła gdzieś by ratować rynek.

Nigdy nie kłóć się z idiotami bo najpierw spróbują cie sprowadzić do swojego poziomu a później spróbują pokonać doświadczeniem 

chyba nam sygnal sprzedazy USD wyszedl dzis
jen-yy pisze:Wyczytałem, że to Żaneta wystapiła gdzieś by ratować rynek.
bo to nic nie daje, ludzie nie dostaja tej kasy a banki sie bawia i skupuja swiat w postaci akcji , bogatsi sa jeszcze bardziej bogatsi a biedny ma problem ze starym kredytem wiec nie dostanie nowego.
Ja nie rozumiem jak tak mozna drukowac. Pamietam jak jakis czas temu bylo glosno o zadluzeniu USA i co ?
jak uzyskać parytet na edku -swieca z 03.12 - tu podjada pod 1,053 i wtedy rura w jeden dzien 500 piepek 

- roberttheus
- Maniak
znow mi aktywował buy stop kiedy on zacznie spadać? dokąd go jeszcze wyciągną 1.3?
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
windsurfing na falach trendu