DayTrading: Wtorek 14.10.2014
Re: DayTrading: Wtorek 14.10.2014
Azja dzis to wysyp bardzo waznych danych, tak wiec mozemy sie obudzic na innym pietrze rano 

indeks dolca zaraz przebije 86.00, sądzę, że może po tym ładnie wystrzelić w górę, więc kto ma longa na edku niech ucieka póki statek powoli nabiera wody 

- atlanticos
- Maniak 
ktoś niedawno podawał że na jakims portalu 70% longów było i średnia cena 1.32Damian2 pisze:indeks dolca zaraz przebije 86.00, sądzę, że może po tym ładnie wystrzelić w górę, więc kto ma longa na edku niech ucieka póki statek powoli nabiera wody

oni to mają jazdę dopiero... jak spacer po polu minowym
"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
						Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
blesS pisze:Teraz eskowicze moga odpowiedziec - "znacznie lepiej niz Twoje longi"roberttheus pisze:Co tam eskowicze na edku jak wasze depo ?
eskowicze jada po sle, nawet fajnie wypadaja jedne w okolicach 1.26, i logtermow na 1.25
https://www.myfxbook.com/portfolio/lukaas78/10913797
Dorba dobra, bylo 1,20 potem 1,40 teraz znowu 1,20 a w przyszlym roku 1,40... 
grubasy musza zarabioac kurs nei bedzie stal w miejscu

grubasy musza zarabioac kurs nei bedzie stal w miejscu

Zamieszczane przeze mnie wykresy pokazują jedyne słuszne spojrzenie na rynek i stanowią jednoznaczną rekomendacje. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych jest świetnym pomysłem.
a wy gadu o tych L na edku a człowiek 100% zrobił http://www.forexfactory.com/bratricek#17
na S-kach rzecz jasna

na S-kach rzecz jasna

Lepszy 3 dni studiowania Steva Mauro niż 3 lata CJ.
Szukaj darmowych kursów w necie aby zrozumieć dzienną manipulację.
Frankie Joe pisze:Highend
5 godzin Ciebie nie bylo tu na forum.Pisz dalej fajnie sie Ciebie czyta,tak trzymaj
Co do Daxa to 7500 chyba nie przebije.Z 7500 to ten ostatni przystanek z niego wystartowali do ponad 10000.
7800-7700 gdzies tam trzeba te eski wywalic. W longi wejde ale dopiero jak sygnal na to przyjdzie.
Pozdrawiam
P.S. Highend ty bys mogl byc komentatorem na Wall Street

żebym ja jeszcze w pełni korzystał z tego co piszę, ale człek się boi
 żebym ja jeszcze w pełni korzystał z tego co piszę, ale człek się boi  Bo ma złe doświadczenia, a w zasadzie to brak doświadczenia (czymże jest niecały rok na forex?)
 Bo ma złe doświadczenia, a w zasadzie to brak doświadczenia (czymże jest niecały rok na forex?)Jedynie Apple sie nie boję bo wiem, że jak ruszy to pójdzie prostym wykresem tam gdzie ma pójść

DAX 7500....
 jestem ZA, choć nieco wykracza poza zasięg RGRa, ale kto powiedział, że po zrobieniu RGR nie poleci niżej
  jestem ZA, choć nieco wykracza poza zasięg RGRa, ale kto powiedział, że po zrobieniu RGR nie poleci niżej    

Ale jakby spadło niżej to już naprawdę by był chyba krach.  Póki co konsolujemy (ps4 czy xbox - co wolisz
  Ale jakby spadło niżej to już naprawdę by był chyba krach.  Póki co konsolujemy (ps4 czy xbox - co wolisz  ) a co z tego wyniknie to widać już na wykresie od jakiegoś czasu
) a co z tego wyniknie to widać już na wykresie od jakiegoś czasu  
FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
co zrobi edek, przypierniczy w dół?
tak bym grał gdyby nie spadki na indeksach które ostatnio ciągnęły edka do góry,
dziwna zależność ale taka była, chyba że dziś ją złamię,
a więc edek łam te opory bo 1.26 czeka

tak bym grał gdyby nie spadki na indeksach które ostatnio ciągnęły edka do góry,
dziwna zależność ale taka była, chyba że dziś ją złamię,
a więc edek łam te opory bo 1.26 czeka

jak ne zroia 2 denkaka na SP500 to moze byc to samo co wczoraj  na EDKU po sesji jak by U J zjachal
  na EDKU po sesji jak by U J zjachal

na EDKU po sesji jak by U J zjachal
  na EDKU po sesji jak by U J zjachalRe: DayTrading: Wtorek 14.10.2014
bardzo jest to prawdopodobne, ktoś duży zainteresowany jest w spadkach, przekręca każdy wysiłek do wzrostówNowy123 pisze:jak ne zroia 2 denkaka na SP500 to moze byc to samo co wczorajna EDKU po sesji jak by U J zjachal
http://www.mql5.com/en/charts/2493478/d ... markets-as
różnica jest taka że rynek ma tu poważne opory, ale i strach po wczorajszym potęguje się,
mija też przekonanie ze sezon wyników uratuje dupę miśkom
http://www.mql5.com/en/charts/2493474/d ... markets-as
ale żabkowej rzezi na razie nie widać, co najwyżej na ropie,
nomen omen tania ropa też pogorszenie koniunktury zapowiada